Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Μάχη σε Κύπελλο και Champions League!

Kαλημέρα σας φίλοι μου! Ακόμα ένα ταμείο σημείωσε η στήλη στη Super League και για λίγο χάθηκε το απόλυτο με την τριάδα που πλήρωνε πάνω από 9! Προχωράμε άμεσα στις υποχρεώσεις με Champions League και Κύπελλο Ελλάδας να παίρνουν την προσοχή κι το ποντάρισμά μας. Πρώτος λόγος στις έδρες και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε από Champions League και το Ατλέτικο-Λέστερ. Δεν θα αστειευτεί η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε που έχει την ποιότητα και την εμπειρία να βάλει στοπ στην πορεία της σταχτοπούτας. Δεν θα θελήσει να την πατήσει με μικρό σκορ και θα κερδίσει μίνιμουμ με 2-0. Ασος με χάντικαπ λοιπόν. Στο Μόναχο η τιτανομαχία Μπάγερν-Ρεάλ δεν μπορεί παρά να έχει γκολ. Over χωρίς πολλά πολλά με τη γερμανική μηχανή να είναι σε τρομακτική κατάσταση και τη Ρεάλ να μπορεί σίγουρα να κάνει ζημιά.

Στα δικά μας και τις μάχες στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ξεκινάω χρονικά από τη Λεωφόρο. Όλοι ξέρουν πως δεν θα έχει καμία σχέση ο αγώνας με της Τούμπας και ο Παναθηναικός με ξεκούραστους βασικούς και ισχυρό κίνητρο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη που θα είναι και η επιλογή μου. Αν θα είναι και με σκορ πρόκρισης δεν είναι εύκολο αλλά ένα περισσότερο από όσα φάει θα το καταφέρει.

Στο Καραισκάκη οι περσινοί φιναλίστ Ολυμπιακός και ΑΕΚ θέλουν να λύσουν τις πολλές διαφορές τους. Η έδρα και η παράδοση λέει Ολυμπιακό αλλά η ΑΕΚ έχει πάρει τον αέρα των ερυθρόλευκων τελευταία με εξαίρεση το ματς πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο άσος δεν εμπνέει τόσο όσο το 2-3 γκολ. Καλυπτόμαστε και σε 2-0, 2-1 που είναι λογικά σκορ αλλά και το 1-1 που μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ το προβάδισμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!


ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ PAYSAFE ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ! ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ!

fountaristos
Φουνταριστός
12/04/2017 — 08:24 π.μ.
Ατλέιτικο Μαδρίτης - Λέστερ 1 handicap -11.85
1-0
Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης over 2.51.62
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3 119.88
fountaristos
Φουνταριστός
12/04/2017 — 08:24 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 11.83
2-0
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-3 γκολ2
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.66 109.8
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;