Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ασφάλεια, ρίσκο και μπόμπα!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το απόλυτο που ψάχναμε ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική με 4 στα 4 σημεία και 2 ακριβή σκορ να βγαίνουν μέσα από την ανάλυσή μας. Τα κέρδη αυξήθηκαν και στόχος είναι τι άλλο, η ανοδική πορεία. 3 στροφές πριν το τέλος η Super League αρχίζει και τα ταυτόχρονα παιχνίδια. Χαμός στο ίσωμα προβλέπεται ειδικά στην ουρά και πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

Ξεκινάμε από τα ασφαλή. Λεβαδειακός-Ολυμπιακός με τους Βοιωτούς να καίγονται και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει μισό ενώ ήταν που ήταν σε μέτρια κατάσταση. Ο ημιτελικός που έρχεται είναι ήδη στο μυαλό του Λεμονή και της ομάδας του και θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός θα βρει δίχτυα και θα επιλέξω το γκολ-γκολ. Για το ρίσκο παίζω διπλή ευκαιρία να πάρει πόντο-ους και να αναβάλλει για λίγο ακόμα την στέψη σε απόδοση μπόμπα!

Προχωράμε στην Τούμπα που επίσης βγάζει δύο σημεία. Ο Παναθηναικός ουσιαστικά πάει ακίνδυνος στο παιχνίδι με πολλές απουσίες και όλες πρώτης και επιθετικής γραμμής. Με Μολίνς να βρει δίχτυα το βρίσκω πολύ δύσκολο και θα επιλέξω το No goal βασικά και τον άσο στο ρίσκο. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει τον ίδιο ημιτελικό να σκεφτεί αλλά στην έδρα του δεν μπορεί να σφυρίξει αδιάφορα και το 1-0 είναι το πιθανότερο σκορ για να σταματήσει και το τρελό σερί του Ουζουνίδη.

Στο ρίσκο θα μπει και η διπλή ευκαιρία του ΠΑΣ κόντρα στον Ηρακλή. Το ποντάρισμα πάει ανάποδα αλλα 1.80 για τον αδιάφορο έστω ΠΑΣ να σταματήσει τον κατήφορο κόντρα σε ομάδα που καίγεται και θα ανοιχτεί είναι λουκούμι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ PAYSAFE ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ! ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ!

fountaristos
Φουνταριστός
09/04/2017 — 09:39 π.μ.
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός goal-goal1.9
1-1
ΠΑΟΚ - Παναθηναικός no goal1.57
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.98 119.32
fountaristos
Φουνταριστός
09/04/2017 — 09:39 π.μ.
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 2.85
1-1
ΠΑΟΚ - Παναθηναικός 11.79
3-0
ΠΑΣ Γιάννενα - Ηρακλής 1.8
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 9.18 137.74
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ