Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Το τέλος του Γολγοθά, τρίποντα και 17αρι!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το Europa και συγκεκριμένα οι οι ρώοσι μας πρόδωσαν την Πέμπτη αλλά ειδικά αυτή η διοργάνωση ακόμα και τα ''ασφαλή'' έχει τον τρόπο της να τα κάνει ανασφαλή. Θα έχουμε όλο τον χρόνο να πάρουμε την εκδίκησή μας και από εκεί αλλά προέχει η Super League. ΣΚ-φωτιά έχουμε και όπως έταξα από νωρίτερα θα έχουμε πολλές επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις ειδικά από το ντέρμπι.Αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο ξεχωρίζει το Ατρόμητος-ΑΕΚ. Η Ένωση θέλι να χτίσει στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και η Ξάνθη καραδοκέι για να εκμεταλλευτεί στραβοπάτημα. Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν θα είναι κλωτσοσκούφι αφού με νίκη μπορεί και αυτός να δεί 5αδα δειλά. Το ματς θα κινηθεί στα όρια του 2-3 γκολ το οποίο θα επιλέξουμε με το σημείο να είναι τριπλή. Κλείνουμε με στήριγμα το under στη Βέροια και την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Οι Φαίακες έκαναν μεγάλο άσο με την Ξάνθη αλλά οι γηπεδούχοι θα έχουν το πάθος και τον πρώτο λόγο εδώ σε ματς που εκατέρωθεν ζορίζονται να βρουν δίχτυα.

Πάμε στα σπουδαία της Κυριακής. Καταρχήν Τούμπακ ια ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. Ανασύνταξη μετά την βαριά ήττα του ΟΑΚΑ ζητάει ο δικέφαλος και πρεέπει να το κάνει χωρίς τον Πρίγιοβιτς κόντρα στον πολύ ισχυρό Πανιώνιο που δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα νικήσει ο ΠΑΟΚ θεωρώ έστω και με μικρό σκορ και μπορεί να το κάνει και από το ημίχρονο για την τριάδα με ρίσκο.

Η Ξάνθη δεν μπορεί παρά να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στον αδύναμο εκτός έδρας Λεβαδειακό έχοντας και το σκάνδαλο Μάντζιου να τον βαραίνει. Ασος ξερός χωρίς περιστροφές.

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι. Ο Παναθηναικός είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό το παιχνίδι και ο Ουζουνίδης επέλεξε να έχει πλήρες οπλοστάσιο από τιμωρημένους σήμερα για τη νίκη που είναι αυτοσκοπός. Φανερά βελτιωμένος αλλά πολύ ασταθής ο Παναθηναικός, για μένα είναι μεγάλο φαβορί για νίκη στο ντέρμπι. Η αστάθεια εξουδετερώνεται απ΄λο το πάθος και τη συγκέντρωση και ο Ολυμπιακός όπως είναι φανερό έχει αδειάσει από ενέργεια εδώ και καιρό. Ο αποκλεισμός στην Πόλη σηματοδοτεί και το τέλος του αγωνιστικού Γολγοθά για τους ερυθρόλευκους, που τους βρίσκει με ναδίρ ψυχολογία φυσική κατάσταση και μομέντουμ. Παρότι πάντα σε ντέρμπι ανεξαρτήτως κατάστασης έχουν αμφότεροι τύχη, θεωρώ ότι καλύτερες συνθήκες ο Παναθηνιακός δνε θα μπορούσε να συναντήσει. Θα επιλέξω να σκοράρει πάνω από 1.5 γκολ που είναι το πιθανότερο σενάριο για εντός έδρας αγώνα και στην τριάδα μου θα μπει ο άσος με handicap που πληρώνει εξαιρετικά για ένα 3-1 ή 2-0 που μπορεί κάλλιστα να έρθει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

Υ.Γ.3 Μακάρι αυτό το ντέρμπι να αρχίσει και να τελειώσει χωρίς επεισόδια!!

fountaristos
Φουνταριστός
18/03/2017 — 10:19 π.μ.
Βέροια - Κέρκυρα under 2.5 goal1.53
4-0
Ατρόμητος - ΑΕΚ 2-3 γκολ2.02
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.09 123.62
fountaristos
Φουνταριστός
18/03/2017 — 10:19 π.μ.
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 11.57
1-0
Παναθηναικός - Ολυμπιακός Παναθηναικός over 1.52.65
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.16 124.82
fountaristos
Φουνταριστός
18/03/2017 — 10:19 π.μ.
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 1/1 Η/Τ2.35
lose
Παναθηναικός - Ολυμπιακός 1 handicap -14.85
1-0
Ξάνθη - Λεβαδειακός 11.55
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 17.67 176.66
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ