Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Διπλά για Άρσεναλ και ΑΕΚ

Καλημέρα σε όλους. Χωρίς καθόλου χάσιμο χρόνου πάμε να δούμε τις σημερινές αναμετρήσεις. Ελπίζουμε η γκίνια που κατασκήνωσε τριγύρω μέσα στη βδομάδα να έχει επιτέλους αλλάξει γειτονιά.

Ξεκινάμε με το διπλό της ΑΕΚ στο Περιστέρι. Η Ένωση παίζει σε μια δύσκολη έδρα, που έχει να πάρει διπλό από το 2009. Επιπλέον  έχει να πανηγυρίσει τρίποντο μακρυά από το ΟΑΚΑ από τον Οκτώβριο, όταν προπονητής ήταν ο Κετσπάγια και σκόρερ ο νυν παίχτης του Ατρόμητου Πλατέλας. Παρόλα αυτά η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της από την αρχή της χρονιάς. Ο Μανόλο έχει βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, το 4-3-3 έχει καθιερωθεί και έχει δώσει δύο μεγάλες νίκες σε ντέρμπι και ο Αραούχο πετάει φωτιές. Δεν είναι νορμάλ για την ΑΕΚ να έχει δύο διπλά στο πρωτάθλημα Μάρτη μήνα και το θεωρώ πως οι συνθήκες είναι ιδανικές για μια εκτός έδρας νίκη.


Το διπλό θα ποντάρουμε και στο Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες είναι σε δεινή θέση, έξω από την τετράδα και φυσικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Την επόμενη αγωνιστική έρχεται παιχνίδι με τη Σίτι ενώ το ματς που αναβλήθηκε λόγο κυπέλλου πριν μια βδομάδα είναι με τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας. Όπως καταλαβαίνουμε περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν στο σημερινό ματς και ο Βενγκέρ με τους παίχτες θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Η έδρα της Γουέστ Μπρομ αν και πολύ ισχυρή φέτος, είναι ιδιαίτερα φιλόξενη για την Άρσεναλ ενώ οι ίδια η ομάδα των δυτικών Μίντλαντς είναι σε πολύ μέτρια φόρμα στην παρούσα φάση.

Το σημείο που επιλέξαμε από την Τσάμπιονσιπ είναι ο άσος στο Νόριτς-Μπάρνσλεϊ. Τα καναρίνια πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες αν θέλουν να κάνουν την τελική τους αντεπίθεση για τα μπαράζ ανόδου. Η απόσταση που υπάρχει από την 6η θέση είναι αρκετά μεγάλη και με δεδομένο ότι τα περιθώρια πλέον στενεύουν, η Νόριτς πρέπει και πάλι να αρχίσει να εκμεταλεύεται στο έπακρο τη δυνατή της έδρα.

Στο Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν το γκολ-γκολ αποτελεί την επιλογή μας. Οι γηπεδούχοι τα δίνουν όλα για την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Με όπλο τη δυνατή τους έδρα δεν γίνεται να μείνουν στο μηδέν. Από την άλλοι οι ασπιρίνες κάνουν μια τραγική χρονιά, είναι χαμηλά στη βαθμολογία και πρέπει σήμερα να διεκδικήσουν έστω το βαθμό. Επιθετικά έχουν την ποιότητα να ζορίσουν τη Χόφενχαϊμ, που είναι όμως σε γενικές γραμμές καλύτερη ως ομάδα.

Κλείνουμε με τη Μίλαν και την επιστροφή της στις νίκες. Οι ροσονέρι ηττήθηκαν άδικα, με ένα πέναλτι που μπορεί να δωθεί μόνο στη Γιουβέντους, πριν μια βδομάδα και σήμερα τους περιμένω έτοιμους και με το μαχαίρι στα δόντια ώστε να επιστρέψουν στις νίκες. Η Τζένοα είναι αδύναμη εκτός και γενικά αδιάφορη αφού από δω και πέρα ξεμένει από κίνητρα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!

antibooker
Antibooker
18/03/2017 — 04:40 π.μ.
Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ 21.7
3-1
Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν Γκολ-Γκολ1.7
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.89 289
antibooker
Antibooker
18/03/2017 — 04:40 π.μ.
Ατρόμητος - ΑΕΚ 21.9
0-1
Μίλαν - Τζένοα 11.7
1-0
Νόριτς - Μπάρνσλεϊ 11.7
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.49 219.64
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.