Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

2+2 για ΑΠΟΨΕ...

Άλλο ένα Σ.Κ έχουμε μπροστά μας. Το επόμενο έχουμε Εθνικές όποτε όπως καταλαβαίνετε θα ρίξουμε ταχύτητες και θα κινηθούμε πιο χαλαρά. Με Εθνικές σπάνια ανοίγομαι και ποντάρω, και έτσι θα πορευτούμε και πάλι. Για πάμε στα σημερινά.

Η Ρεάλ έχει ζόρια απόψε. Απέναντι στη Μπιλμπάο που εντός δαγκώνει και έχει εξαιρετική ομάδα η αποστολή της δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Το προσεγγίζω προς το γκολ - γκολ με τη λογική οτι η Βασίλισσα έχει αδυναμίες πίσω κάτι που φαίνεται περίτρανα στα τελευταία ματς. Λογικά θα σκοράρει και εκείνη.

Για να συνεχίσουμε με Καμπιονάτο. Η Ίντερ θύμισε την παλιά καλή Ίντερ απέναντι στην Ατάλαντα. Όμως ας μην ξεγελιόμαστε. Καλή ομάδα έχει εξαιρετικούς παίχτες έχει αλλά μην περιμένετε να αρχίσει τα τρελά σερί. Προπονητή ικανό δεν έχει και αυτό της στερεί τη δυνατότητα να είναι ψηλά και φέτος. Η Τορίνο του παιχταρά Μπελότι που το καλοκαίρι εύκολα θα πιάσει άλλα λιμάνια είναι επικίνδυνη , σκοράρει και το γκολ - γκολ και εδώ μοιάζει επιλογή.

Έχουμε όμως και την Μίλαν που υποδέχεται την αδιάφορη Τζένοα και είναι αυτοσκοπός το τρίποντο αν θέλει να πιάσει τις ευρωπαικές θέσεις. Θες Ευρώπη; Απόδειξε το. Οι Γενοβέζοι είναι αδιάφοροι δεν πάνε για κάτι και οι Μιλανέζοι οφείλουν να κάνουν το αυτονόητο.

Απο Πορτογαλία έχω κυκλώσει Μπενφίκα που παίζει με μια αδιάφορη Πάκος Φερέιρα και θέλει να μην χάσει το εδαφός της με την κορυφή. Νίκη και συνεχίζει ακάθεκτη.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι αύριο με τα νέα δεδομένα.

Και ρίξτε και μια ματιά στην προσφορά του ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ για το ντέρμπι. ΔΩΡΕΑΝ ΒΕΤ είναι αυτό.. περισσότερα

facebook


betfighter
Betfighter
18/03/2017 — 09:31 π.μ.
Μπιλμπάο - Ρεάλ Γκολ - Γκολ1.65
1-2
Τορίνο - Ίντερ Γκολ - Γκολ1.55
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.56 127.88
betfighter
Betfighter
18/03/2017 — 09:31 π.μ.
Μίλαν - Τζένοα 11.7
1-0
Πάκος - Μπενφίκα 21.35
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.3 114.75
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;