Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κυρία η Γιούβε, γκολ στο Λέστερ

Το χτεσινό ταμείο χάλασε από καθαρή ατυχία και σήμερα επιστρέφουμε με το Τσάμπιον Λιγκ. Οι αναμετρήσεις έχουν συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία θα αναλύσουμε.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι στο Τορίνο. Η Γιούβε έχει καθαρίσει, όπως αναμενόταν, το πρωτάθλημα στην Ιταλία και τώρα στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκριση στους 8 έχει επίσης καθαριστεί ουσιαστικά μετά το διπλό της μεγάλης κυρίας στο Ντραγκάο. Το σημερινό παιχνίδι έχει εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και η Γιούβε έχει βαριά φανέλα και χαρακτήρα. Η Πόρτο θα παίξει επιθετικά και θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να προκριθεί θέλει 3 γκολ. Δύο δεν θα της φτάσουν αφού είναι δεδομένο πως η Γιουβέντους θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Περιμένω τους γηπεδούχους σοβαρούς στον αγωνιστικό χώρο και εύκολα ή δύσκολα να παίρνουν ακόμα μια νίκη κόντρα στους δράκους που έπιασαν ταβάνι με την παρουσία τους στους 16.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Λέστερ και Σεβίλλη είναι έτοιμες να παρουσιάσουν ένα παιχνίδι με πολλλές συγκινήσεις. Δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια όμως εκτιμώ πως η Λέστερ θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες θα μείνει στο μηδέν και το ενδεχόμενο παράτασης μοιάζει αρκετά πιθανό. Το γκολ-γκολ είναι η επιλογή μας για την αναμέτρηση και ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!
antibooker
Antibooker
14/03/2017 — 12:29 μ.μ.
Γιουβέντους - Πόρτο 11.8
1-0
Λέστερ - Σεβίλλη Γκολ-Γκολ1.6
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.88 144
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.