Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κρίσιμα ματς, χαλαρό ποντάρισμα

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Κρίσιμα παιχνίδια έχει η σημερινή μέρα και έστω και στο παρά ένα αποφασίστηκε να γίνει ένα χαλαρό ποντάρισμα.

Ας ξεκινήσουμε από το παιχνίδι που διεξάγεται πρώτο χρονικά. Λεβαδειακός και Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση με έντονο το χρώμα της παραμονής. Οι δύο ομάδες έχουν μια τραγική χρονιά ως τώρα, ιδιαίτερα η ομάδα της Τρίπολης. Ο Μποροβήλος επιστράτευσε τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα του στην Κύπρο και επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια. Εκτιμώ πως ο Αστέρας, με νέο προπονητή στο τιμόνι θα αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Μέχρι τώρα η ομάδα αδυνατεί να πάρει κάτι μακριά από την Αρκαδία, όμως το σημερινό παιχνίδι και τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτό συνηγορούν στο ότι ο Αστέρα μπορεί να φύγει από τη Λιβαδειά με την ισοπαλία.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, αυτό ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ θα ποντάρουμε στα συνολικά γκολ. Τα 2-3 τέρματα θα είναι η επιλογή. Η Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση, μιας και η Γιουνάιτεντ έχει ξεμείνει από επιθετικούς. Ζλάταν, Ρούνεϊ και Ράσφορντ είναι εκτός από το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα του Μουρίνιο, που την Πέμπτη έχει ξανά παιχνίδι με τη Ροστόφ για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς για την Τσέλσι, όσο δηλώνει το 1.75 του άσου ο οποίος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
antibooker
Antibooker
13/03/2017 — 04:18 μ.μ.
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης Χ3
1-1
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. 2-3 Γκολ2
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 6 180
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.