Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΑΥΤΟ ΤΟ 4.30..

Την περασμένη εβδόμαδα είχε μεσοβδόμαδες ευρωπαικές ευκαιρίες. Απλά τα πράγματα. Τις εντοπίσαμε, τις μελετήσαμε, τις ποντάραμε και πληρωθήκαμε αδρά. Όμως το ίδιο δεν ισχύει και για αυτή την εβδομάδα. Σήμερα για παράδειγμα μετά το 2-0 του πρώτο ματς στη Πορτογαλία με τη Γιουβέντους να κερδίζει τι μπορείς να ποντάρεις απόψε;

Πρώτο σκέψη είναι το όβερ όμως με την Πόρτο μέτρια και την τακτική των Γιουβεντίνων δεν πάει το χέρι στα πολλά τέρματα. Ματσάκι περίεργο, και προσωπικά δεν θα το ακουμπήσω. Το μόνο που θα χαζεύω και θέλω είναι να περάσει η Γιούβε παρέα με την Ατλέτικο αύριο ώστε να πληρωθεί και το δελτίο με τις προκρίσεις που παίξαμε πριν τα ζευγάρια ώστε να τσιμπήσει και άλλο πάνω η μπάνκα μας.

Το μοναδικό μου ποντάρισμα για σήμερα θα είναι ρίσκο. Και έρχεται απο το Λέστερ - Σεβίλλη. 2-1 οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα πρόκρισης όμως ψήνομαι και πιστεύω οτι αξίζει να κυνηγήσουμε με λίγα αυτό το 4.30 των Άγγλων. Οι αλεπούδες μετά την απομάκρυνση του Ρανιέρι έχουν ανέβει και η Σεβίλλη του Σαμπάολι εκτός δεν είναι πολύ αξιόπιστη. Φοβάμαι οτι δεν θα αντέξει στο γρήγορο ρυθμό της Λέστερ και τη βλέπω να κάνει μια μικρή κοιλίτσα το τελευταίο διάστημα. Το 4.30 της πρόκρισης είναι καλό. Έχει πιθανότητες. Ζόρικο αλλά στέκει.

Ελπίζω να βγει όπως έγινε και με το δεκαράκι της Μπάρτσα τη Τετάρτη. Είδωμεν.

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο με το δεύτερο σετ αγώνων του Τσου Λου. Και Ρανταμέλ έχουμε και Τσόλο - Λεβερκούζεν.

facebook


betfighter
Betfighter
14/03/2017 — 01:19 π.μ.
Λέστερ - Σεβίλλη Λέστερ πρόκριση4.3
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.3 129
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;