Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Το μεθύσι και η ΣΙΚΕΛΙΑ..

Πολύ μέτριο έως κακό το αποψινό μενού. Με δυσκολία κύκλωνα σημεία και έτσι δεν το κούρασα και πολύ. Είπαμε. Καταστάσεις δεν πιέζουμε ποτέ και το κουμπί το πατάμε πάντα εμείς. Μας εμπνέει το μενού; Ποντάρουμε.. Δεν μας εμπνέει;; Κανένα πρόβλημα. Η κάνουμε κάτι άλλο ή παίζουμε ελάχιστα. Συντηρητικά. Δεν είναι δυνατόν καθημερινά να ανοιγόμαστε και να εμπνεόμαστε απο τα ματς και το πρόγραμμα.

Το στοίχημα δεν είναι μόνο να προτείνουμε σημεία και να το παίζουμε ειδικοί. Οι ειδικοί δουλεύουν στη ΝΑΣΑ και βρίσκονται μακριά απο το Ελλάντα. Στο στοίχημα σημαντικό είναι και η στρατηγική. Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Και σκοπός μου είναι να περάσω αυτή την ιδέα σε όσους διαβάζουν και έχουν αγκαλιάσει αυτή τη στήλη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δυο επιλογές έτσι για την συμμετοχή και μόνο. Και ας είναι Κυριακή και έχει πολλά - πολλά παιχνίδια. Η Λα Κορούνια έχει ανέβει αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα. Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να παραβιάσει τουλάχιστον μια φορά την εστία των Μπλαουγκράνα που ακόμα θα είναι μεθυσμένοι απο το ευρωπαικό ΕΠΟΣ. .. Και με τις μεγάλες ομάδες οι γηπεδούχοι δεν μασάνε. Και μπροστά στο κοινό τους πραγματικά πιάνουν απίστευτες ταχύτητες και καμιά φορά απορείς πως αυτή η ομάδα δεν είναι ψηλά. Θυμάστε εκείνο το αλησμόνητο ματς με τη Ρεάλ το Δεκέμβρη που στο τέλος ο Ράμος καθάρισε την μπουγάδα;; Και ήταν και εκτός έδρας. Το 1.85 του γκολ - γκολ είναι τίμιο.

Τα ίδια δεδομένα και στο Παλέρμο - Ρόμα. ΟΚ, φαβορί οι Ρωμαίοι αλλά οι γηπεδούχοι παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά, παραδοσιακά δυσκολεύουν τους ανώτερους όπως και να το κάνουμε φιλοξενούμενους και τους βλέπω να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Και εδώ το αμφισκόρ στο 1.85. Δεν θα το έλεγα καθόλου άσχημο και θα αποτελέσει επιλογή.

Τα ξαναλέμε πάλι Τρίτη πρωί με νέα στήλη. Έχουμε πάλι αστέρια και ΤΣΟΥ ΛΟΥ.

facebook


betfighter
Betfighter
12/03/2017 — 01:03 π.μ.
Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα Γκολ - Γκολ1.9
2-1
Παλέρμο - Ρόμα Γκολ - Γκολ1.85
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.52 105.45
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ