Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΝΤΕΡΜΠΙ Ευρώπης με ΓΚΟΛ..

Δυο πολύ σημαντικά ματς περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Πορτογαλία. Μίλαν - Φιορεντίνα στο Καμπιονάτο, Μπράγκα - Μπενφίκα στη Πορτογαλία.

Η Μίλαν θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά. Μαζί με Ίντερ είναι το πιο ανώμαλο δίδυμο που κυκλοφορεί. Ικανές να χάσουν απο την τελευταία, ικανές να αναστηθούν εκεί που δεν το περιμένεις. Η Μίλαν η ομάδα μου , κατάφερε και κέρδισε την Μπολόνια με 9 παίχτες εκτός ενώ και την προηγούμενη αγωνιστική με 8 απουσίες βασικών παικτών κατάφερε και τσίμπησε το χηναράκι και πάλι εκτός , απο την Λάτσιο.  

Απόψε;; Υποδέχεται τους Βιόλα και σκέφτομαι το γκολ - γκολ. Εξαιρετική η Φιορεντίνα μπροστά, θα βγάλει φάσεις, και πιστεύω οτι θα σκοράρει. Ένα γκολ θα το βρει και η Μίλαν μιας και σε όλα τα παιχνίδια της αν ρίξετε μια ματιά άσφαιρη δεν έχει μείνει.

Προς το γκολ - γκολ και το Μπράγκα - Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά το έχουν το γκολ με τους Αετούς της Λισσαβώνας και δυσκολεύουν τους πρωτοπόρους. Καλύτερη η Μπενφίκα δεν μπλέκω με σημείο, αντιθέτως το αμφισκόρ το κυκλώνουμε με ευχαρίστηση.

Τα ξαναλέμε πάλι τη Τρίτη το πρωί αγαπητοί φίλοι και φίλες. Και πάλι αστέρια έχουμε και μιας και την προηγούμενη εβδομάδα δεν πήγε καλά η στήλη (γιατί εδώ τα λέμε όλα) , πρέπει να πέσει και άλλη μελέτη ώστε να έρθει το καλό αποτέλεσμα..

Tα σέβη μου..

facebook


betfighter
Betfighter
19/02/2017 — 02:07 π.μ.
Μίλαν - Φιορεντίνα Γκολ - Γκολ1.65
2-1
Μπράγκα - Μπενφίκα Γκολ - Γκολ2
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.3 132
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 35 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.