Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΛΟΓΙΚΑ, ΓΚΟΛ, ΧΗΝΑΡΑΚΙ..

Απο Τσου Λου και Εuropa ερχόμαστε και δεν περιμένετε απο μένα να σας πω οτι το μενού αυτό το Σ.Κ θέλει προσοχή. Και ειδικά με τις ομάδες που είτε έπαιξαν είτε θα παίξουν στις δυο ευρωπαικές διοργανώσεις. Για σήμερα τέσσερα σημεία έχω επιλέξει. Για πάμε στο παρασύνθημα.

Απο τη δικιά μας Σούπερ Λίγκ τα δυο πρώτα μας σημεία. Ατρόμητος - Ξάνθη βλέπω και το Χ δεν νομίζω να κακοπέσει σε κανέναν. Βαθμουλάκος στο σακούλι και συνεχίζουν αμφότεροι. Τριαράκι, την κυκλώνουμε την μοιρασιά.

Στη Τρίπολη θεωρώ οτι ο ΠΑΟ θα δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα , ενώ βλέπω να σκοράρουν και οι πράσινοι. Και το 2.20 στο αμφισκόρ με ικανοποιεί σαν απόδοση. Αν ήταν παρακάτω δεν θα το ακουμπούσα. Τώρα; Γιατί όχι να φτιάξουμε μια δυαδούλα με το Χ στο Περιστέρι. Με το υπάρχον ρίσκο βέβαια πάντα.

Για τους πιο λογικούς φίλους της στήλης θα διάλεγα για αρχή τον άσο της Σεβίλλης. ΟΚ η Ειμπάρ παίζει πολύ καλά φέτος και δεν είναι τυχαίο οτι είναι ένα βήμα πριν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Όμως μετά το καρυδάτο διπλό του Σαμπάολι στη Λας Πάλμας θα είναι κακό εάν ξανακάνει δεύτερη σερί γκέλα εντός. Για τίτλο όπως έγραφα και την περασμένη Κυριακή χλωμό ( φέτος γράφει Ρεάλ ) όμως το CHL εφικτότατο.. Αρκεί η Σεβίλλη να καθαρίζει ομάδες τύπου Ειμπάρ. Νεοφώτιστοι είναι , μην τρελαθούμε.

Προς το γκολ - γκολ το Έμπολι - Λάτσιο. Η παράδοση μου δείχνει οτι η Έμπολι βάζει στους Λατσιάλι κάθε χρονιά ένα τέρμα. Γιατί όχι και φέτος; Καλύτερη η Λάτσιο κυνηγάει Ευρώπη θα βρει δίχτυα και εκείνη. Και το γκολ - γκολ στο 1.90

Τέσσερις επιλογές για σήμερα. Κρατήστε οτι σας αρέσε, και προπαντώς θέλω προσωπική πρωτοβουλία και επιλογή. Άλλωστε ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο παιξίματος.

Aύριο νωρίς το πρωί νέα στήλη, δεδομένα Κυριακής.

facebook


betfighter
Betfighter
18/02/2017 — 09:29 π.μ.
Έμπολι - Λάτσιο Γκολ - Γκολ1.9
win
Σεβίλλη - Ειμπάρ 11.55
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 2.95 132.53
betfighter
Betfighter
18/02/2017 — 09:29 π.μ.
Ατρόμητος - Ξάνθη Χ3
2-1
Αστέρας - ΠΑΟ Γκολ - Γκολ2.2
0-5
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 6.6 99
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ