Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Βαλεντίνες έχει ΤσουΛου

Την καλύτερη μέρα βρήκε το Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει την επανεμφάνισή του. Έτσι για να ξέρουν μερικές μερικές ποιες είναι οι προτεραιότητες. Φυσικά και αστειεύομαι αφού μπάλα και αμόρε μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με τον κατάλληλο τρόπο. Ο τρόπος αυτός μπορεί να βρεθεί από τη φαντασία του καθενός.

Περνάμε τώρα στο ζουμί. Παρί-Μπάρτσα και καλώς ή κακώς σημείο δε βγαίνει. Πιθανότατα θα σκοράρουν και οι δύο και αν υπάρξει νικητής θα είναι οριακός. Το 2-3 γκολ μας καλύπτει απόλυτα αφού δύσκολα θα σημειωθούν στο πρώτο ματς περισσότερα τέρματα. Οι δύο αντίπαλοι και ειδικά η Παρί θα είναι πολύ προσεχτικοί. Η Μπάρτα είναι πάντως σε καλή κατάσταση και μπορεί από σήμερα να πάρει σκορ πρόκρισης.

Στην Τσάμπιονσιπ θα επιλέξουμε τον άσο της Άστον Βίλα. Το Σάββατο η ομάδα ήταν καλύτερη κόντρα στην Ίπσουιτς και δεν πήρε αποτέλεσμα γιατί ήταν αναποτελεσματική. Οι μεταγραφές που έκανε πρέπει να πιάσουν τόπο και σίγουρα δεν αντέχεται και άλλη συνεχόμενη γκέλα. Ο άσος κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, που είναι ή του ύψους ή του βάθους εκτός έδρας, είναι η επιλογή.

Η δυάδα αυτή θα αποτελέσει την επιλογή μας για σήμερα. Το ποντάρισμα που θα κάνουμε θα είναι συνετό και περιμένουμε ένα καλό πρόγραμμα για να κάνουμε το αντίστοιχο άνοιγμα.
antibooker
Antibooker
14/02/2017 — 02:57 μ.μ.
Παρί Σεν Ζερμαίν - Μπαρτσελόνα 2-3 Γκολ2
4-0
Άστον Βίλα - Μπάρνσλεϊ 11.8
1-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.6 108
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 36 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 39 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 40 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.