Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ποντάρισμα στη Σούπερ Λιγκ

Η χτεσινή δυάδα μας δικαίωσε. Έστω και αν οι αποδόσεις δεν ήταν οι υψηλότερες, σκοπός ήταν να πληρωθούμε και η στήλη να πάρει και πάλι τα πάνω της. Ο στόχος επετεύχθει και σήμερα προχωράμε στο παρασύνθημα. Το πρόγραμμα δεν ελκύει καθόλου και γι' αυτό θα είμαστε και πάλι προσεχτικοί στις επιλογές μας.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να παίρνει κάπως τα πάνω του μετά τις προσθήκες των παιχτών που έλλειπαν στο Κόπα Άφρικα. Άξιζε το διπλό στα Γιάννενα ενώ έκανε πολύ πειστική εμφάνιση και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα. Σήμερα περιμένω μια άνετη επικράτηση κόντρα στον Παναιτωλικό με ένα καθαρό σκορ. Στη Λεωφόρο το τριφύλλι δεν δέχεται εύκολα γκολ και με τον Ουζουνίδη η άμυνά του είναι ιδιαίτερα σφιχτή. Ο άσος με χάντικαπ ένα τέρμα θα είναι η επιλογή.

Στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, όμως τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά. Ο δικέφαλος έχει την Πέμπτη την αναμέτρηση με τη Σάλκε, ένα παιχνίδι που είναι σίγουρο πως θα τραβήξει την προσοχή των παιχτών. Η Ξάνθη είναι γενικά στα κάτω της τελευταία, όμως θα παλέψει να πάρει έστω το βαθμό. Η θρακιώτικη ομάδα μπορεί να βρει έστω ένα τέρμα απέναντι στο δικέφαλο που θα κατέβει σίγουρα με κάποιες αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο.
antibooker
Antibooker
12/02/2017 — 03:17 π.μ.
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1(-1.5)2.2
4-0
Ξάνθη - ΠΑΟΚ Ξάνθη over 0.51.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 3.85 269.5
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.