Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Το championnat και η Λέστερ

Καλησπέρα σε όλους. Με τα βραδινά παιχνίδια θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη.

Πρώτο και καλύτερο το Λέστερ-Ντέρμπι. Το παιχνίδι είναι για το κύπελο Αγγλίας μιας και το ζευγάρι οδηγήθηκε σε επαναληπτικό γύρο μετά την ισοπαλία στην έδρα της Ντέρμπι. Η Λέστερ είναι σε τραγική κατάσταση και όπως απόλυτα δικαιώνεται η καλοκαιρινή εκτίμηση του γράφοντα, η ομάδα θα παλέψει για τη σωτηρία ως το τέλος. Ψυχολογικά η ομάδα έχει πιάσει πάτο και για να καταφέρει να φτάσει στο στόχο της παραμονής ενδεχομένως να χρειάζεται αλλαγή προπονητή αφού ο Ρανιέρι δείχνει πως έχει χάσει το παιχνίδι. Μέσα σε όλα αυτά δεν βλέπω τον τρόπο η Λέστερ να καταφέρνει να παίρνει την πρόκριση. Προβλέπω ένα ανοιχτό ματς με τις δύο ομάδες να σκοράρουν και την Ντέρμπι να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Το παρολί του AntiBooker μόνο στο stoiximan


Περνάμε στο γαλλικό πρωτάθλημα και τον άσο της Μαρσέιγ. Η ομάδα του μεγάλου γαλλικού λιμανιού είναι μαζί με τη Μονακό η πιο φορμαρισμένη στη χώρα και μπορεί σήμερα να πάρει μαι εύκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Γκιγκάμπ. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια μέτρια ομάδα και δύσκολα θα προβάλουν αντίσταση στη φορμαρισμένη Μαρσέιγ.

Κλείνουμε με το Χ2 στο Νις-Σεντ Ετιέν. Καλή η μικρούλα Νις αλλά φαίνεται πως έπιασε ταβάνι και από εδώ και πέρα θα ξεφουσκώσει. Η Σεντ Ετιέν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετράει διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, με τελευταία επιτυχία την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Λυών. Η Νις έχασε διά περιπάτου το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μονακό και δεν δείχνει πως είναι σε φάση να ακολουθήσει ως το τέλος την κούρσα του τίτλου.


antibooker
Antibooker
08/02/2017 — 06:36 μ.μ.
Λέστερ - Ντέρμπι Γκολ-Γκολ1.95
1-1
Μαρσέιγ - Γκινγκάμπ 11.7
2-0
Νις - Σεντ Ετιέν Χ2(ΔΕ)1.7
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.64 225.42
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.