Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Κύπελλο με φαβορί και το 6,7!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Αλλο ένα κερδοφόρο ΣΚ πέρασε για τη στήλη μας και αν η Ξάνθη έβρισκε ένα γκολ θα πανηγυρίζαμε το απόλυτο. Γρήγορα όμως περνάμε στο Κύπελλο Ελλάδας και την φάση των 8 που ξεκινάει σήμερα και για το επόμενο 48ωρο. Θεσμός ο οποίος για τους μεγάλους πλην Ολυμπιακού είναι ο μόνος στόχος που μπορεί να κατακτηθεί, αλλά και για τους πρωταθλητές είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση μετά από τον χαμένο περσινό τελικό. Καταλαβαίνουμε λοιπόν το κίνητρο που υπάρχει και λαμβάνοντάς το υπόψιν πάμε να δούμε τις επιλογές μου:

Ξεκινάμε από τη Λεωφόρο και το Παναθηναικός-Αστέρας Τρίπολης. Καλή εμφάνιση από τους πράσινους μετά από καιρό και οι Αφρικανοί έδωσαν φρεσκάδα και ποιότητα που θα την χρειαστεί και σήμερα το τριφύλλι. Δύσκολο το παιχνίδι αλλά μια κλειστή έστω νίκη με την έδρα του και την παράδοση σύμμαχο μπορεί να την κάνει ο Παναθηναικός και να πάρει προβάδισμα απέναντι στον Αστέρα. Ασος.

Συνέχεια με τον έταιρο αιώνιο και το παιχνίδι στο Καραισκάκη με τον Ατρόμητο. Η παράδοση δείχνει μεγάλη δυσκολία κόντα στους Περιστεριώτες για τους ερυθρόλευκους αλλά φέτος η κατάσταση και η ποιότητα απέχουν πολύ και θεωρώ ότι δεν θα ρισκάρει μια χαλαρή εμφάνιση και να αφήσει ελπίδες για τη ρεβάνς. Νίκη με χάντικαπ λοιπόν το σημείο μου.

Αύριο έχουμε τις μάχες των δικεφάλων σε Πηγάδια και Χανιά.  Η ΑΕΚ έρχεται με σπασμένα φρένα κόντρα στον Πλατανιά για να κάνει ένα ακόμα βήμα υπεράσπισης του τίτλου της. Ο Πλατανιάς είναι επίσης φορμαρισμένος και με την έδρα του μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ένωση. Απρόβλεπτο καταρχήν σε σημείο το ματς, θα έχει όμως τέρματα και το 2-3 γκολ μπορεί να επιβεβαιωθεί. Δυσκολότερα ακόμα βρίσκω τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει το σερί των διπλών σε μία δύσκολη έδρα όπως η Ξάνθη αλλά και ούτε ότι οι ακρίτες θα μείνουν με άδει αχέρια σε ακόμα ένα παιχνίδι. Κλειστό ματς αναμένεται και για μένα αρχίζει και τελειώνει στο Χ με 1-1 πιθανότερο σκορ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
08/02/2017 — 08:12 π.μ.
Παναθηναικός - Αστέρας Τρίπολης 11.4
4-0
Ολυμπιακός - Ατρόμητος 1 handicap -11.7
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 2.38 107.1
fountaristos
Φουνταριστός
08/02/2017 — 08:12 π.μ.
Πλατανιάς - ΑΕΚ 2-3 γκολ2
0-0
Ξάνθη - ΠΑΟΚ Χ3.35
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 6.7 100.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ