Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κωδικός Τρίπολη

Με τη Σούπερ Λιγκ θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. 

Ο Ολυμπιακός είναι για άλλη μια χρονιά βέβαιος πρωταθλητής και κατά τη γνώμη μου παίρνει το πιο παλικαρίσιο πρωτάθλημα της 20ετίας. Η δεδομένη διαιτητική εύνοια που είχε τα προηγούμενα χρόνια φέτος περιορίστηκε στο ελάχιστο(ευνοήθηκε μόνο σε 2-3 ματς) και δεν είναι ικανή τα αποτελέσει άλλοθι για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που τρών τις σφαλιάρες απανωτά τη μία μετά την άλλη. Με εξαίρεση ίσως τον ΠΑΟΚ, οι άλλοι δύο της Αθήνας είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα και πραγματικά φέτος ο Ολυμπιακός ρεζίλεψε τις δύο ομάδες και ταυτόχρονα Αλαφούζο και Μελλισανίδη που όλο μιλάνε για μέλι αλλά από τηγανίτα τίποτα. 

Ας περάσουμε όμως στα του ματς. Έχω την αίσθηση ότι στον Ολυμπιακό έχουν ειλημμένη την απόφαση να απομακρυνθεί από τον πάγκο ο Μπέντο ίσως και πριν από τη λήξη της σαιζόν. Ο Πορτογάλος είναι για την ώρα καβάλα στο άλογο αλλά κάποιες εμμονές του, όπως για παράδειγμα αυτή με τον Τσόρι αλλά και τον Μάριν μέχρι πριν τις γιορτές και η τωρινή να μην θέλει να αποκτήσει στόπερ έχουν πιθανότατα προκαλέσει την οριστική του ρήξη με τη διοίκηση. Ακόμα και το γεγονός πως απέκλεισε τον Ανσαριφάντ από το σημερινό παιχνίδι πάρθηκε πολύ στραβά από πολλούς στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα οι εκτός έδρας εμφανίσεις του Ολυμπιακού με απαιτητικούς αντιπάλους καθαρίζονται με συνοπτικές διαδικασίες. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύονται την παραμικρή ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, παίρνουν κεφάλι στο σκορ και ο γάμος σχολάει από νωρίς.

Πιθανότατα τα πράγματα σήμερα να είναι κάπως διαφορετικά. Ο Αστέρας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει πετύχει διαδοχικές νίκες που έχουν μάλιστα συνοδευτεί από πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο αέρα στη βαθμολογία και το γεγονός αυτό μόνο σε εγρήγορση δεν κρατάει την ομάδα. Όλα αυτά μαζί με το κλίμα που υπάρχει για τον Μπέντο μας οδηγούν στο να ρισκάρουμε στην κόντρα του διπλού και στο 1Χ που πληρώνει πάνω από δυάρια. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως και πριν μερικές μέρες που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ αγχωτική νίκη στα τελευταία λεπτά ενώ και η παράδοση των πρωταθλητών στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν ευνοεί το διπλό. 
antibooker
Antibooker
18/01/2017 — 01:34 μ.μ.
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1Χ(ΔΕ)2.05
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 2.05 164
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 10 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 14 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.