Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Μεγάλες ομάδες σε δύσκολες έδρες!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Με κέρδος μας άφησε το σκ και η προηγούμενη αγωνιστική αλλα ικανοποιημένος δεν μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα. Το ματς της Ξάνθης μπορούσε να μας προσφέρει άνετα δύο ακόμα γκολ και να πιάσουμε το μεγάλο 13αρι αλλά τι να κάνουμε. Η Τρίπολη είχε τα 5 γκολ με λιγότερες φάσεις τελικά! Προχωράμε χωρίς ανάσα σε έναν Γενάρη που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ξαναδεί σε ακόμα μια αγωνιστική και στον δεύτερο γύρο και τυπικά. Μία δυάδα και καλή έχω για σήμερα και θα κινηθούμε στοχευμένα χωρίς μεγάλο άνοιγμα. Αναλυτικά:


Πάμε πρώτα από το Αγρίνιο και το Παναιτωλικός-ΑΕΚ. Μαντζουράκης τέλος από τους Αγρινιώτες όπως και ο πρόεδρος Κωστούλας και φαίνονται σημάδια αποσύνθεσης και στο διοικητικό εκτός του αγωνιστικού. Κακή κατάσταση και ψυχολογία οι γηπεδούχοι ενώ και η ΑΕΚ έρχεται από τέσσερις σερί γκέλες. Πολύ δύσκολα να κάνει και πέμπτη όσο μέτρια και αν είναι και ο αντίπαλος προσφέρεται για διπλό προσωρινής ανάτασης.


Στο άλλο μεγάλο ματς της μέρας ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό που έρχεται από ισοπαλία στα Χανιά. Έστω και αυτός ο Ολυμπιακός σε αυτό το πρωτάθλημα να κάνει δύο σερί γκέλες θα μου φανεί θαύμα και δεν μπορώ παρά να επιλέξω και εδώ το διπλό όσο δύσκολα και αν πιθανόν έρθει. Η ποιότητα των πρωταθλητών και η παράδοση είναι με το μέρος τους και η άμυνα του Αστέρα θα δεχτεί σίγουρα γκολ και δύσκολα θα βρει ίδιο ή μεγαλύτερο αριθμό. 0% γκανιότα στον stoiximan το παιχνίδι!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ


Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!


Υ.Γ.3 Σας υπερευχαριστώ όλους για τις ευχές σας στα γενέθλιά μου χτες. Η στηριξή σας είναι το καλύτερο κίνητρο για να δουλεύουμε μαζί να τα τρώμε από τους μπουκ!

fountaristos
Φουνταριστός
18/01/2017 — 08:14 π.μ.
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 22.1
3-2
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 21.83
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.84 115.29
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ