Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Αποδόσεις για όλα τα γούστα

Mια δυάδα από γκολ θα αποτελέσει σήμερα την κύρια επιλογή της στήλης μας και θα ακολουθήσει ένα παρολί με υψηλές αποδόσεις που ναι μεν έχουν ρίσκο αλλά θα μας δώσουν και μεγάλο κέρδος αν επαληθευτούν.

Μπορεί η Λίβερπουλ να παίζει σήμερα το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πόλη όμως διεξάγεται μια πολύ σημαντική αναμέτρηση. Οι ομάδες.. κομπάρσοι των δύο αυτών πόλεων, με όλο το σεβασμό, παίζουν μεταξύ τους και το γκολ-γκολ είναι η επιλογή μας. Έβερτον και Σίτι μπορούν να σκοράρουν εκατέρωθεν μιας και καμιά τους δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά. Οι δύο ομάδες έχουν όπλο την επίθεση, έχουν εξίσου προβληματική αμυντική λειτουργία και το ποντάρισμά μας θα επαληθευτεί.

Στο Ουντινέζε-Ρόμα θα ποντάρουμε επίσης το γκολ-γκολ. Στο Φρίουλι η Ουντινέζε δεν μένει ποτέ στο μηδέν ενώ ταυτόχρονα η ποιοτική ανωτερότητα της Ρόμα είναι δεδομένη. Συνεπώς η αναμέτρηση ξεκινάει από το 1-1. Το που θα κάτσει τελικά η μπίλια, είναι κάτι που η στήλη δεν μπορεί να μαντέψει.

Κλείνουμε με το παρολί των.. αποδόσεων. Στο Όλντ Τράφορντ και στην βρετανική μητέρα των μαχών το 2-3 γκολ μοιάζει ιδανική επιλογή. Μια από τα είναι και στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό να έχει πολλές απουσίες και δύσκολα να κρατάει το μηδέν. Στο περιστέρι η ισοπαλία βολεύει πολύ Ατρόμητο και Πανιώνιο ενώ στην Ξάνθη ο ΠΑΣ μπορεί επίσης να φύγει με το βαθμό. Μήπως η Ξάνθη κάνει την αναμενόμενη κοιλιά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό; Τέλος, ο φορμαρισμένος Αστέρας μπορεί να πάρει τη δεύτερη συεχώμενη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον μέτριο εκτός έδρα Παναιτωλικό.
antibooker
Antibooker
15/01/2017 — 07:34 π.μ.
Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι Γκολ-Γκολ1.75
4-0
Ουντινέζε - Ρόμα Γκολ-Γκολ1.7
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
51 2.98 151.73
antibooker
Antibooker
15/01/2017 — 07:34 π.μ.
Μάντσεστερ Γιουν. - Λίβερπουλ 2-3 Γκολ2
1-1
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-3 Γκολ2
0-0
Ατρόμητος - Πανιώνιος Χ3.2
1-2
Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα Χ2(ΔΕ)1.9
2-0
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 11.75
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
8 42.56 340.48
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 37 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 40 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 40 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.