Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΝΤΕΡΜΠΙ με ΚΑΛΑ σημεία..

Δυνατά ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα. Φυσικά δεν θα καταπιαστώ με όλα, και θα πάω στοχευμένα. Όπως πάντα άλλωστε. Στο Σαμπιονά το Μαρσέιγ - Μονακό κλέβει την παράσταση, ενώ στη Πριμέρα η Σεβίλλη φιλοδοξεί να βάλει φρένο στην ξέφρενη πορεία της Βασίλισσας.

Ας κάνουμε αρχή με το Σεβίλλη - Ρεάλ. Δεν περιμένετε απο μενα να σας πω οτι η Ρεάλ δεν θα έχει εύκολο έργο απόψε. Ο Σαμπάολι την έχει στρώσει την Σεβίλλη και η δουλειά του αποδίδει καρπούς πλέον. Πήρε και το Γιόβετιτς μέχρι το καλοκαίρι δανεικό, και δεν είναι καθόλου ευκατοφρόνητος αντίπαλος. Μέσα στην έδρα της πανίσχυρη η Σεβίλλη, σκοράρει και ένα γκολ θα το βρει όπως και να το κάνουμε. Καλύτερες μονάδες η Ρεάλ,  όμως αποφεύγω το διπλό και προτιμώ το γκολ - γκολ. Πιο ασφαλής επιλογή , για αυτό άλλωστε και οι μπουκ το έχουν αρκετά χαμηλά. >> 1.50

Στο μεγάλο ντέρμπι του Σαμπιονά θα επιλέξω το ίδιο σενάριο. Η Μονακό του αγαπητού μου φίλου του Φαλκάο έχει άλλες βλέψεις φέτος. Δεν της αρκεί η ισοπαλία όπως κάτι άλλες χρονιές που κρυβόταν πίσω απο την σκιά της Παρί. Χτυπάει τίτλο και θέλει το διπλό απέναντι στην ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Μαρσέιγ μετά την αλλαγή προπονητή. 

ΌΛΑ τα ειδικά στο Βελοντρομ παίζουν μόνο στο Στοίχημαν

Οι Μονεγάσκοι είναι σκέτο πολυβόλο. Σκοράρουν κατά ρυπάς, θα ψάξουν το τρίποντο και τους βλέπω να σκοράρουν. Το ίδιο αναμένω και απο την Μαρσέιγ. Το Βελοντρόμ θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Για σημείο δύσκολα τα πράγματα. Παντώς αν βγει το διπλό θα μιλάμε για τεράστιο διπλό όσον αφορά το τίτλο. Όμως προσωπικά προτιμώ και εδώ την ασφαλής λύση του γκολ - γκολ.

Καλή επιτυχία να έχουμε και αν προκύψει κάτι καλό μεσοβδόμαδα εδώ ειμαστε. Στις επάλξεις του anti-booker πάντα.

facebook


betfighter
Betfighter
15/01/2017 — 09:12 π.μ.
Σεβίλλη - Ρεάλ Γκολ - Γκολ1.5
2-1
Μαρσειγ - Μονακό Γκολ - Γκολ1.65
1-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.48 123.75
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;