Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Οι διπλές χωρίς διπλό!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Οι ''μεγάλοι'' μας πρόδωσαν πριν λίγες μέρες αφήνοντας εμάς άπραγους αλλά εαυτούς και φιλάθλους τους ξενερωμένους. Μαύρα χάλια με λίγα λόγια και πολύ δύσκολα αλλάζουν τέτοιες συνθήκες σε ελάχιστο διάστημα. Θα πρωτοτυπήσω και θα γράψω μόνο για σημερινά ματς αφού έχω κάτι στο μυαλό μου για αύριο που αξίζει η έξτρα αναμονή να δούμε τις αποδόσεις. Με διπλές ευκαιρίες και έδρες λοιπόν πάμε να δούμε τι έχουμε.

1Χ στη Βέροια που υποδέχεται τον Ηρακλή. Προτελευταίος εναντίον τελευταίου και τα συνολικά προβλήματα του Γηραιού νομίζω τον κάνουν σίγουρο για υποβιβασμό. Η Βέροια το πάλεψε στη Λάρισα και θεωρώ έχει τον πρώτο λόγο γαι θετικό αποτέλεσμα σήμερα και στη χειρότερη να μη χάσει.

Ίδιο αποτέλεσμα βλέπω και στην Τρίπολη. Η ΑΕΚ έχει πολύ σοβαρά προβλήματα στην επίθεση και ο Αστέρας δεν είναι ομάδα που θα κάτσει απλά πίσω αλλά μπορεί και θεωρώ θα σκοράρει κιόλας. 2 γκολ αυτή η ΑΕΚ δεν ξέρω που και από ποιον θα τα βρεί και το 1Χ θα είναι η επιλογή μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1  Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έγραφα για Λέσκοτ και Αλμέιδα. Κάποιοι με βγάζανε εμπαθή. Γενάρη μήνα ο Λέσκοτ έχει κουνήσει μαντήλι και ο πορτογάλος τρώει πα΄γκο για τον Πέκχαρτ. Αυτό.

Υ.Γ.2 Τα είπα και στο fb. Όσο κακός και τυχερός ή αν έχει αβάντα ο Ολυμπιακός, όσο είναι τσίρκα οι υπόλοιποι θα κάνει πλάκα.
fountaristos
Φουνταριστός
07/01/2017 — 12:21 μ.μ.
Βέροια - Ηρακλής 1
Αναβολή
Αστέρας - ΑΕΚ 1.55
3-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 1.55 93
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ