Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Πρώτο ποντάρισμα για το 2017..

Tις καλημέρες μου. Επανερχόμαστε μετά την αναγκαστική διακοπή και απο σήμερα οι μηχανές μας αρχίζουν να παίρνουν και πάλι μπρος. Καλή χρονιά αρχικά να έχουμε με υγεία και οτι καλύτερο στο καθένα σας ξεχωριστά. Τα ευρωπαικά πρωταθλήματα ξεκινούν και πάλι και ανεβάζουμε στροφές. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή και θα πορευτούμε συνετά μέχρι να ξαναβρούμε τα πατήματά μας.

Το αποψινό μενού δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα και θα στραφώ χαλαρά σε δυο γκολ - γκολ. Πριμέρα Ντιβιζιόν η προτίμηση μου και δυο ματς.

Στο Ανοέτα η ισχυρή και φέτος στην έδρα της Σοσιεδάδ υποδέχεται την Σεβίλλη του Σαμπάολι. Οι γηπεδούχοι με σύμμαχο την καυτή τους έδρα σκοράρουν με άνεση και περιμένω ένα ματς με γκολ και απο τις δυο πλευρές.Η Σεβίλλη εκτός μπορεί να δείχνει αδυναμίες όμως απο τη μέση και μπροστά έχει όλη την ποιότητα για να σκοράρει και σήμερα. Γκολ - Γκολ η επιλογή 1.65 ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ με όλα τα ειδικά για το συγκεκριμένο ματς εδώ

Στο αμφισκόρ θα ποντάρω και στο Λας Πάλμας - Χιχόν. Οι νησιώτες της Λας Πάλμας είναι εξαιρετικοί. Δουλεμένη ομάδα, της αρέσει να δίνει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της και μάλλον θα παρασύρει στο τέμπο της την Χιχόν που οφείλει να πάρει βαθμό - βαθμούς μιας και είναι απο τις υποψήφιες ομάδες που θα παλέψουν για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Στις δυο τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν εμφανίστηκε το 1-1.. Γιατί να μην τριτώσει το κακό;

Αύριο το πρόγραμμα είναι σαφώς καλύτερο και ήδη έχω σταμπάρει κάποιες επιλογές. Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε αγαπητοί φίλοι και φίλες. Προσεχτικά σήμερα.

Τα λέμε και στο facebook


betfighter
Betfighter
07/01/2017 — 10:09 π.μ.
Σοσιεδαδ - Σεβίλλη Γκολ - Γκολ1.65
0-4
Λας Πάλμας - Χιχόν Γκολ - Γκολ1.85
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.05 91.58
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;