Betfighter
Ανοιχτά δελτία (2) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΛΙΓΟ πριν το 2017..

Πάει και το 2016. Πότε μπήκε, πότε μας πέρασε, χαμπάρι δεν πήρα. Προ των πυλών το 2017 , και ελπίζω σαν λαός να έχουμε γίνει λίγο πιο σοφότερος και πιο συλλογικός. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το μόνο που έχουμε να προτάξουμε είναι η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία μας.. Προσθέστε και την συλλογικότητα που στις μέρες μας απουσιάζει και οφείλουμε να την αναδείξουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Σας εύχομαι ΥΓΕΙΑ (το υπέρτατο αγαθό) , να ζείτε όμορφες στιγμές κάθε μέρα, ευτυχία, και οτι καλύτερο στον καθένα σας ξεχωριστά. Να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προπαντώς περισσότερη συλλογικότητα και ανθρωπιά.

Να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να μην το βάζουμε κάτω στα δύσκολα. Αισιοδοξία και προχωράμε. Ας ονειρευόμαστε. Δεν κοστίζει τίποτα. Και ας επιμένουμε. Ο επιμένων νικά.

Στοιχηματικά θα τα πούμε στις αρχές της νέας χρονιάς όπου τα περισσότερα ευρωπαικά πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι. Βεβαίως και το σαιτ μας , Βοxing Day και Πρωτοχρονιά θα είναι πλήρως ανανεωμένο με τα δρώμενα στο Μεγάλο Νησί με το boss τον φίλο μου τον Anti-booker να είναι στις επάλξεις. Ο καθένας στο είδος του, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Καλά Χριστούγεννα αγαπητοί φίλοι και φίλες και Καλή Πρωτοχρονιά. Το νέο έτος ας είναι ειρηνικό. δημιουργικό, περισσότερο ανθρώπινο και συλλογικό.

Να περάσετε όμορφα.

Υ.Γ.1. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας στο facebook. Πριν τέσσερα χρόνια όταν και δημιουργήθηκε εκείνη η γωνιά δεν το περιμένα οτι θα φτιάξουμε μια τόσο όμορφη παρέα με επίπεδο και τόση ευγένεια. Και συνεχίζουμε... Χάρη σε όλους εσάς.

facebook


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 37 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.