Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τελευταία ΖΑΡΙΑ για το 2016..

Tις καλημέρες μου. Σιγα σιγά μας αφήνει και το 2016. Πως περνάνε έτσι τα χρόνια; Προ των πυλών το 2017. Στοιχηματικά αυτό το μεσοβδόμαδο μενού είναι το τελευταίο γεμάτο της χρονιάς και απο εκεί και έπειτα,,, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ εγγλέζικα κόλπα. Οι Άγγλοι παίζουν μπάλα μέσα στις γιορτές και όλες οι κατηγορίες θα είναι full. Αυτές οι μέρες είναι στοιχηματικά για μένα οι χειρότερες , μιας και δεν παρακολουθώ ούτε ασχολούμαι με τις εκεί κατηγορίες. Ο καθένας στο είδος του.

Kάλλιστα θα μπορούσα να σας παραθέτω τις εκτιμήσεις μου και σε βρετανικό επίπεδο και να κάνω την παλαβή. Στα περισσότερα σαιτ άλλωστε ασχολούνται με όλα τα πρωταθλήματα του πλανήτη και αν τους ρωτήσεις τι χρώμα φανέλας έχουν οι ομάδες που ποντάρουν πολύ απλά θα σε κοιτούν με περιέργεια. 

Εμείς όμως εδώ στο Anti-booker τα τέσσερα τελευταία χρονιά έχουμε άλλη λογική και άλλη νοοτροπία. Προσπαθούμε όσο μπορούμε με σοβαρότητα να προσεγγίζουμε το ταμείο ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς πολλά λόγια και με στοχευμένες εκτιμήσεις απο πρωταθλήματα που τα παρακολουθούμε στενά. Αυτό έχει απήχηση και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Με αργά βήματα δυναμώνουμε όλο και περισσότερο και αυτό οφείλεται σε εσάς. 

Απόψε θα ρίξουμε την τελευταία ζαριά για το 2016. Απο εκεί και ύστερα σας αφήνω στα χέρια του φίλου του Anti-booker που γνωρίζει καλά τι παίζει στο Νησί. Αρχές της χρονιάς εδώ θα είμαστε και πάλι ώστε και το 2017 να το παλέψουμε στοιχηματικά προπαντώς σεμνά και ταπεινά.

Δυο σημεία έχω επιλέξει απο το σημερινό μενού. Τη Κυριακή πήγαμε ταμείο με Καμπιονάτο και Σαμπιονά. Ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.

Η Ίντερ πέρασε με διπλό απο την έδρα της Σασουόλο χωρίς να δεχτεί τέρμα. Άλλο όμως Σασουόλο άλλο Λάτσιο που προέρχεται απο εξαιρετική εμφάνιση και νίκη απέναντι στους Βιόλα. Γκολ - Γκολ βλέπω στο Μιλάνο και 1.55. Η Λάτσιο είναι καλή μπροστά. Για την Ίντερ με Ικάρντι Μπρόζοβιτς μπροστά ταμάμ είμαστε. Πίσω είναι χάλια οι νερατζούρι. Παραπάνω δεν μπορούσε να μας δοθεί το αμφισκόρ.

Χριστουγεννιάτικες προσφορές κάθε μέρα στο καζίνο του Στοίχημαν

Η δεύτερη επιλογή μου είναι και πάλι το γκολ - γκολ αυτή τη φορά στη Γαλλία και στο Μπορντό - Νίς. Η Νις κορυφή. Ήττα η Παρί ήττα η Μονακό και όλα δουλεύουν υπερ της ομάδες του Σούπερ Μάριο. Ωστόσο η αποψινό έξοδος είναι δύσκολη με την Μπορντό να έχει ισχυρή έδρα και λογικά θα πιέσει τους πρωτοπόρους στο maximum. Γκολ - Γκολ βλέπω. Η Νις είναι ανταγωνιστικότατη μπροστά και έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Όμως βλέπω και τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα.

Μια δυαδούλα λοιπον και τα ξαναλέμε αγαπητοί φίλοι και φίλες.. Θα επανέλθω με τις ευχές και το τελευταίο κείμενο της χρονιάς...

Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε απόψε.

Για ειδικά, κουβεντούλα και οτιδήποτε άλλο - μπορείτε να βρείτε και στο facebook


betfighter
Betfighter
21/12/2016 — 10:15 π.μ.
Μπορντό - Νις Γκολ - Γκολ1.85
0-0
Ίντερ - Λάτσιο Γκολ - Γκολ1.55
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.87 114.7
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.