Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ποντάρισμα στην.. αντιεμπορικότητα

Σε μια δύσκολη μέρα χτες, η στήλη κατάφερε να πληρώσει του αναγνώστες της με μια δυάδα που είχε κυριολεκτικά το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Σημασία έχει ότι πληρωθήκαμε και προχωράμε παρακάτω. Το σημερινό πρόγραμμα είναι εξίσου δύσκολο και χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή.

Ξεκινάμε με την Πρέμιερ Λιγκ και το ντέρμπι του αγγλικού νότου ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Σαουθάμπτον. Δεν βλέπω άσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Μπόρνμουθ είναι μεν σε καλή κατάσταση και έχει συνεχόμενες εμφανίσεις που παίρνει βαθμούς. Η Σαουθάμπτον παρόλα αυτά είναι μια έμπειρη ομάδα, ποιοτικότερη της Μπόρνμουθ και έχει σίγουρα τον τρόπο να φύγει αλώβητη από το γειτονικό Μπόρνμουθ. Δύσκολα οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να κάνουν τρίτο σερί τρίποντο εντός έδρας.

Περνάμε στη Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο. Όλος ο πλανήτης κατακρίνει την ασταθή άμυνα των ερυθρολεύκων αλλά εγώ βλέπω πως έχει να δεχτεί γκολ από τις 23 Οκτώβρη και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έκλεισε δίμηνο δηλαδή. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, μιας και η άμυνα των ερυθρολεύκων δεν είναι τόσο κακή αλλά από την άλλη δεν φτάνει επ’ ουδενί στο επίπεδο που δείχνει ο πίνακας. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που σκοράρει και μπορεί να πετύχει το τέρμα του στο Καραίσκάκη.

Συνεχίζουμε με το Λεβαδειακός-Πανιώνιος. Ισοπαλία, όλοι ευχαριστημένοι και καλά Χριστούγεννα. Απλά..

Η Λεβερκούζεν φέτος στο πρωτάθλημα είναι παλτουδιά αλλά το ματσάκι κόντρα στη σχεδόν τελευταία Ίνγκολσταντ μπορεί ν το πάρει. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις πιο ακίνδυνες ομάδες της κατηγορίας μακριά από την έδρα τους και η Λεβερκούζεν έχει μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τις σερί νίκες και να μπει στο δρόμο της.. ανάκαμψης.


antibooker
Antibooker
18/12/2016 — 08:02 π.μ.
Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον Χ2(ΔΕ)1.5
1-3
Λεβερκούζεν - Ίνγκολσταντ 11.65
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
81 2.48 200.48
antibooker
Antibooker
18/12/2016 — 08:02 π.μ.
Λεβαδειακός - Πανιώνιος Χ2.9
1-4
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός Γκολ-Γκολ2.2
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
19 6.38 121.22
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.