Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ο άσος, το διπλό και το 5άρι

Καλημέρα. Στη μάχη μπαίνουμε και σήμερα και ξεκινάμε με Σούπερ Λίγκα. Ο Αστέρας παίζει στην Τρίπολη με τη Βέροια σε μια αναμέτρηση που υποχρεούται να κερδίσει. Ο άσος φυσικά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον γι' αυτό και θα τον ποντάρουμε με χάντικαπ. Η επιλογή θα είναι το ασιατικό -1.00,-1.50. Σε περίπτωση που ο Αστέρας κερδίσει με ένα γκολ διαφορά τότε το στοίχημά επιστρέφει τα μισά απ' όσα ποντάραμε και έτσι περιορίζεται η χασούρα. Βλέπω τη Βέροια να μην σκοράρει και το ποντάρισμα να επιβεβαιώνεται εξ' ολοκλήρου.

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και το παιχνίδι Κολωνία-Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια προέρχεται από μεγάλη ισοπαλία στο Μπερναμπέου αλλά στο πρωτάθλημα έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Είναι στο -9 από την κορυφή και η νίκη σήμερα μοιάζει κάτι περισσότερο από μονόδρομος. Οι γηπεδούχοι είναι μεν αήττητοι στην έδρα τους, όμως βρίσκονται σε περίοδο κάμψης εδώ και δύο αγωνιστικές. Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να κάνει κι άλλη γκέλα και αυτή τη φορά ευελπιστούμε πως θα μας πάει στο ταμείο.

Κλείνοντας θα ποντάρουμε μια έκπληξη. Αυτή θα είναι το διπλό στο Χέρτα-Βέρντερ. Η ομάδα του Βερολίνο έχει σερί 6 συνεχόμενων νικών στην έδρα της και είναι το μεγάλο φαβορί. Το σερί αυτό όμως κάπου θα λάβει τέλος και η ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια Βέρντερ μπορεί να κάνει μια μεγαλοπρεπέστατη κηδεία. Το πεντάρι μας κλείνει το μάτι για ένα χαλαρό ποντάρισμα.
antibooker
Antibooker
09/12/2016 — 11:54 μ.μ.
Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 1(-1.00,-1.5)1.7
0-0
Κολωνία - Ντόρτμουντ 21.68
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
90 2.86 257.04
antibooker
Antibooker
09/12/2016 — 11:54 μ.μ.
Χέρτα - Βέρντερ Βρέμης 25
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 5 75
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.