Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Θα το ρισκάρω και ας ΕΚΤΕΘΩ..

Τις καλημέρες μου αγαπητοί φίλοι και φίλες. Με τέσσερις επιλογές θα πορευτούμε, ενώ η μια απο αυτές εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο. Όνειρο δεν είδα, απλή έμπνευση και διάβασμα του ματς. Για πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και σήμερα.

 Στη Τουρκία η Μπεσίκτας μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό απο το CHL απόψε καλείται να μαζέψει τα κακώς κείμενα και να κερδίσει την Μπουρσασπόρ. Ωστόσο λίγο η κούραση απο το ματς στην Ουκρανία, λίγο το οτι η Μπουρσασπορ και καλή ομάδα διαθέτει και καλή παράδοση έχει , με ωθούν στο γκολ - γκολ. Για όσους κυνηγούν σκοράκια 2-1 , 3-1 ταμαμ.

Για να περάσουμε στην Ισπανία εκεί όπου η Λας Πάλμας υποδέχεται την επικίνδυνη Λεγκανές. Νεοφώτιστοι οι φιλοξενούμενοι , ωστόσο και τσαμπουκά δείχνουν μέχρι τώρα και μπροστά απο όσο τους έχω δει είναι εξαιρετικοί. Απλώνονται όμορφα στο γήπεδο, στις αντεπιθέσεις φαρμάκι και το γκολ - γκολ μου αρέσει. 1.90 sporting bet

Ποντάρετε με τις προσφορές και πάρτε μπόνους 5ε ΔΩΡΕΑΝ με την ταυτοποιηση σας ΕΔΩ

Για το τέλος κράτησα το μονό αποδεκτό μου και τη μπόμπα μας.. Το ρίσκο της βραδιάς. Η Ρεάλ θα το πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Πιο σταθερή απο τη Μπαρτσελόνα , είναι το μεγάλο φαβορί. Η Λα Κορούνια έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Σοσιεδάδ τη Δευτέρα και είναι φορτσάτη. Βλέπω τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο Μπερναμπέου και θα το τραβήξω λίγο παραπάνω. Το γνωρίζω οτι μπορεί να εκτεθώ αλλά θέλει και ρίσκο η δουλειά. Την έχω ικανή τη Λα Κορούνια να δημιουργεί μπελάδες, και γιατί όχι να κόψει βαθμό - βαθμούς απο την παρέα του Κριστιάνο..

Μωρε ζόρικο είναι , αλλά θα το κυνηγήσω. Θυμάμαι ένα συνάδελφο που δουλεύαμε πριν καποια χρόνια στον ιππόδρομο (παλιές καλές εποχές- έχω περάσει και απο εκεί) μεγάλος τζογαδόρος και αυτός να μου λέει χαρακτηρηστικά : Την Ρεάλ τον Δεκέμβρη μήνα να την κυνηγάς στην κόντρα.. Δεκέμβρης μήνας ήταν τότε , μετά απο καμιά δεκαριά μέρες να τη κουτσουκέλα η Βασίλισσα. Φοβήθηκα τότε και δεν τόλμησα.. Άπειρος στο στοίχημα, πιτσιρίκος ήμουν.

Η παραπάνω παράγραφος το υπογραμμίζω οτι είναι μια απλή εμπειρία.. Ουδεμια σχέση έχει με το διάβασμα του ματς . Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε..

Το ματσάκι μπορεί να έρθει και 5-0. Όμως λίγο η φόρμα της Λα Κορούνια, λίγο το οτι η Ρεάλ δεν μπορεί να πηγαίνει τρένο με ωθούν στο Χ2... 8.00 στο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ.. Με λίγα καλά είναι.

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο.. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε.

facebook


betfighter
Betfighter
10/12/2016 — 09:29 π.μ.
Ρεάλ - Λα Κορούνια Γκολ - Γκολ2.05
3-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.05 102.5
betfighter
Betfighter
10/12/2016 — 09:29 π.μ.
Ρεαλ - Λα Κορούνια Χ2(Δ)8
3-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 8 160
betfighter
Betfighter
10/12/2016 — 09:29 π.μ.
Μπεσίκτας - Μπουρσασπορ Γκολ - Γκολ1.7
2-1
Λας Πάλμας - Λεγκανές Γκολ - Γκολ1.9
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.23 96.9
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.