Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΗΣΥΧΙΑ.. Έχει Ελ Κλάσικο σήμερα..

Τις καλημέρες μου. Ελ Κλάσικο έχουμε σήμερα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και φυσικα είναι το ματς που κλέβει την παράσταση. Τα έσοδα θα διατεθούν στη Τσαπεκοένσε, και είναι μια κίνηση άκρως συγκινητική που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την ποδοσφαρική αλληλεγγύη. Τεράστιο παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Τα δεδομένα με ωθούν στο γκολ - γκολ. Οι Μπλαουγκράνα έχουν μείνει πίσω και μόνο την νίκη οφείλουν να κυνηγήσουν. Η Ρεάλ είναι σίγουρο οτι θα βρει την ευκαιρία της να σκοράρει και το αμφισκόρ έστω και στο 1.45 μπορεί να μπει στα δελτία μας. Είμαι βέβαιος οτι θα δούμε ένα εξαιρετικό ματς, ευχόμενος να έχουμε γκολ και απο τις δυο πλευρές.

Ο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ προσφέρει όλα τα ειδικά , ενώ Betting ΤΖΑΚΠΟΤ, ενισχυμένες αποδόσεις καθώς και ασφάλεια στις καθυστερήσεις είναι μερικές απο τις προσφορές που προσφέρει στο μεγάλο Ελ Κλάσικο. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

Στο Καμπιονάτο η Γιουβέντους έρχεται απο συντριβή με την Τζένοα και λογικά θα αντιδράσει. Ωστόσο η Αταλάντα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο , μιας και πρόκειται για ομάδα - μοντελάκι, άκρως δουλεμένη και εξαιρετικά επικίνδυνη. Θα βγει Ευρώπη εύκολα φέτος η Αταλάντα. Η Μεγάλη Κυρία θα κυνηγήσει την νίκη, η Αταλάντα μπροστά είναι φαρμάκι και τα πολλά τέρματα τα διαπραγματεύομαι ώστε να το ποντάρω. Είμαι θετικός και το 1.80 δεν με βρίσκει αδιάφορο.

Στη Ligue1 , η Μονακό γκέλαρε με την Ντιζόν και μας έκανε την καρδιά περιβόλι μεσοβδόμαδα. Την περιμέναμε για το ταμείο, όμως θέλει και λίγο τύχη το ρημάδι το στοίχημα. Απόψε υποδέχεται τη Μπαστιά και λογικά θα επικρατήσει. Ένα 6-7 είδα στην παράδοση, όμως παρόμοιο σκορ αποκλείεται να δουμε σήμερα. Η Μονακό είναι διαφορετική ομάδα, εχει βλεψεις πλεον για πρωτάθλημα. Δεν θα ποντάρω στον άσο. Θα πάω με τα πολλά τέρματα.

Οι προσφορές ειναι καθημερινές στη sporting bet

Στο Μετς - Λυών οι φιλοξενούμενοι έρχονται απο 0-6 απέναντι στα καναρίνια της Νάντ. Δεν βλέπω να μένει για δεύτερο σερί παιχνίδι απαραβίαστη η εστία της Λυών. Η Μετς μπορεί να σκοράρει και το γκολ - γκολ είναι εφικτό. 1-1 , 1-2 πιθανά σκοράκια για όσους κυνηγάνε σκορ.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι αύριο με τα νέα δεδομένα. Καλό Ελ Κλάσικο να έχουμε. Σας ενημερώνω οτι το live streaming του STOIXHMAN θα το δείξει ζωντανά το ματς.

Τα σέβη μου.

Τα λέμε και στο facebook. Ειδικά, κουβεντούλα και πολλά άλλα. Εκεί έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική παρέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.


betfighter
Betfighter
03/12/2016 — 03:06 π.μ.
Mπαρτσελόνα - Ρεάλ Γκολ - Γκολ1.45
1-1
Γιουβέντους - Αταλάντα Όβερ 2.50 Γκολ1.8
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.61 78.3
betfighter
Betfighter
03/12/2016 — 03:06 π.μ.
Μετς - Λυών Γκολ - Γκολ1
win
Μονακό - Μπαστιά Όβερ 2.50 Γκολ1.75
5-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 1.75 87.5
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.