Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δικέφαλοι με το δεξί!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το ΣΚ που πέρασε διέκοψε το σερί των ταμείων της στήλης και, έστω και αν είναι αναμενόμενο να γινόταν κάποια στιγμή, ο στόχος είναι να ξανατραβήξουμε τον ανήφορο και να αυγατίσουμε τα κέρδη και τη μπάνκα μας. Το Κύπελλο ξεκινάει σήμερα, διοργάνωση που παραδοσιακά μας έχει πληρώσει καλά, με πρόγραμμα τριημέρου στο οποίο αναγκαστικά θα απλωθώ για να βγει το μεροκάματο. Ο τίτλος μαρτυρά πολλά και πάμε να δούμε τις επιλογές μου:


Η ΑΕΚ ξεκινά σήμερα κόντρα στην Κέρκυρα που με εξέπληξε με την νίκη επί του Αστέρα (βασικά ο Αστέρας συνεχίζει κάκιστος). Από γκέλα και η Ένωση με τον Πανιώνιο και ψάχνει την θετική αρχή για να μην έχει και άλλα προβλήματα. Κυπελλούχοι γαρ οι γηπεδούχοι, θα μπουν με το δεξί και θα καθαρίσουν και νωρίς. Άσος από ημίχρονο η επιλογή μου.


Ιδια λογική και στην Τούμπα αύριο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λάρισα και μετράει πληγές από το ντέρμπι του Φαλήρου σε ένα ματς που όπως φάνηκε θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει αποτέλεσμα. Η Λάρισα δείχνει μεγάλα προβήματα πίσω και δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσιε κάτι σε αυτό το θεσμό, κοιτώντας την παραμονή στη Super League. Ασος από ημίχρονο και εδώ αφού σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει ο άσος γενικά.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!


fountaristos
Φουνταριστός
25/10/2016 — 10:19 π.μ.
ΑΕΚ - Κέρκυρα 1/1 Η/Τ1.75
4-0
ΠΑΟΚ - Λαρισα 1/1 Η/Τ1.85
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.24 161.88
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ