Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Ενθουσιασμός vs εμπειρία

Βδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή που διανύουμαι και η Βασική Πρόταση δεν θα μπορούσε παρά να δηλώσει παρόν. Η αναμέτρηση που θα απασχολήσει τη στήλη είναι αυτή που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ και την Πόρτο.

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν πολύ εντυπωσιακά στο θεσμό, με μεγάλο διπλό και νίκη 3-0 κόντρα στην βέλγικη Μπριζ και μάλιστα εκτός έδρας. Παρόλο που η Λέστερ είναι πρωτάρα, δεν έδειξε κανένα άγχος στην πρεμιέρα και με έναν εκπληκτικό Μαχρέζ πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Σίγουρα τα πράγματα στον όμιλο είναι απολύτως ανοιχτά, ειδικά από τη στιγμή που η Κοπενχάγη πήρε ισοπαλία στην Πορτογαλία και διεκδικεί με αξιώσεις πλέον κάτι καλό. Η Πόρτο δεν είναι σίγουρα η παλιά κραταιά ομάδα της Πορτογαλίας αλλά έχει τεράστια εμπειρία στο θεσμό, κάτι που λείπει από τη γηπεδούχο Λέστερ. Οι Άγγλοι αναμένεται να αγωνιστούν για ακόμα ένα παιχνίδι με μεγάλο ενθουσιασμό, μπροστά στο κοινό τους και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να σκοράρουν ένα τουλάχιστον τέρμα. Από την άλλη όμως μεριά, η Πόρτο έχει τεράστια ανάγκη στο να αποφύγει την ήττα και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρει. Δύσκολα η Λέστερ θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το γκολ-γκολ είναι το ιδανικό ποντάρισμα στην αναμέτρηση αυτή.

Το συγκεκριμένο ποντάρισμα ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ στο 1.80 στο stoiximan.gr. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, κάντε ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ και ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ τις προτάσεις της βασική στήλης του anti-booker.com!!!


basiki_protasi
Βασική Πρόταση
27/09/2016 — 11:30 π.μ.
Λέστερ - Πόρτο Γκολ-Γκολ1.8
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 1.8 108
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ