Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Αποδόσεις για όλα τα γούστα

Καλημέρα στην παρέα μας. Μέτριο το ποδαρικό της στήλης χτες. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν η Μίλαν δεν έτρωγε το 4ο τεμάχιο στο 94 αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Με τα αν δεν θα κάνουμε ποτέ προκοπή λοιπόν, οπότε περνάμε στο παρασύνθημα.

Αποδόσεις για όλα τα βαλάντια έχει η σημερινή στήλη και ξεκινάμε με τις δύο ισοπαλίες. Η νεοφώτιστης Μίντλεσμπρο, μπήκε φουριόζα στην Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Σήμερα παίζει στο Χόθορνς με τη Γουέστ Μπρομ και με τη φούρια που έχει μπορεί να πάρει κάλλιστα την ισοπαλία. Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι αυτό αλλά ο ενθουσιασμός της Μπόρο μπορεί να δώσει άλλη τροπή στην αναμέτρηση.

Η δεύτερη ισοπαλία είναι από το Καμπιονάτο. Τορίνο-Μπολόνια σημειώσατε Χ. Η Τορίνο φέτος δεν θα είναι η ομάδα που μας είχε συνηθίσει τα 2-3 τελευταία χρόνια. Εϊναι αποδυναμωμένη και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα έχει δύσκολη δουλειά. Η Μπολόνια είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση αυτή αλλά σίγουρα μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που χρυσοπληρώνει.

Η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με την Μονακό και πιθανότατα θα κερδίσει. Η στήλη μας όμως θα προτιμήσει το 2-3 γκολ που πληρώνει καλύτερα. Πιθανά σκορ 0-2, 1-2 και αν το ματσάκι στραβώσει 1-1. Ότι και να γίνει, είμαστε μέσα λοιπόν.

Κλείνουμε με τη δυάδα μπετό από την Πριμέρα. Η Μπάρτσα μπήκε σεληνιασμένη στο νέο πρωτάθλημα και θα κερδίσει την Μπιλμπάο που και φέτος θα παίξει καλή μπάλα. Διπλό και μάλιστα χωρίς πολλά λόγια. Στο Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη όποιος πάει να προβλέψει σημείο είναι για δέσιμο. Ναι μεν η Σεβίλλη πέταξε φωτιές στην πρεμιέρα με την 6αρα κόντρα στην Εσπανιόλ. Όμως ποιος μπορεί να παραβλέψει την έδρα του κίτρινου υποβρύχιου; Γκολ-γκολ λοιπόν και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Αυτά για σήμερα φίλοι μου και όπως είπαμε και στην αρχή, σήμερα υπάρχει ποικιλία και αποδόσεις για κάθε γούστο. Η sportingbet.gr θα φιλοξενήσει και σήμερα τα πονταρίσματά μας και όποιος θέλει να μας ακολουθήσει κατά γράμμα αρκεί να κάνει ένα κλικ ΕΔΩ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!

antibooker
Antibooker
28/08/2016 — 03:36 π.μ.
Γουέστ Μπρομ - Μίντλεσμπρο Χ3.1
0-0
Τορίνο - Μπολόνια Χ3.5
5-1
Μονακό - Παρί Σεν Ζερμαίν 2-3 Γκολ2
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 21.7 434
antibooker
Antibooker
28/08/2016 — 03:36 π.μ.
Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα 21.5
0-1
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη Γκολ-Γκολ1.7
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.55 255
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.