Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Έχει ΣΗΜΕΙΟ η αγαπημένη Βραζιλία απόψε...

Τις καλημέρες μου. Δυο σημεία έχω ξεχωρίσει για σήμερα. Λίγα και καλά όπως πάντα.. Στοχευμένα. Όπως λέω χρόνια τώρα, μόνο έτσι μπορείς να βγάλεις άκρη στο στοίχημα. Και αυτά που βλέπω με εκτιμήσεις διαφόρων (χωρίς μπάνκα εννοείται) που αραδιάζουν ένα κάρο σημεία απο όλα τα πρωταθλήματα (λες και τα παρακολουθούν όλα) πραγματικά με θλίβει. Το να κοιτάξεις τη βαθμολογία ή ακόμα και τις απουσίες των ομάδων αυτό δεν σημαίνει οτι προσεγγίζεις απαραίτητα σωστά το ματς. Σημαντικό είναι να βλέπεις και κανένα ματσάκι, να ξέρεις τι χρώμα φανέλας φοράει η ομάδα και γενικά να παρακολουθείς στενά τι συμβαίνει στο εκάστοτε πρωτάθλημα.

Τέλος πάντων. Εσείς είστε οι καλύτεροι κριτές. Απλά να είστε προσεχτικοί, μιας και κυκλοφορούν διάφοροι τυχάρπαστοι έμπειροι και καλά και μη, αποπροσανατολίζοντας εντελώς τον κοσμάκη μην έχοντας να χάσουν κάτι.

Στα αποψινά λοιπον θα πορευτώ με δυο άσους. Οι Τούρκοι το γνωρίζω οτι ανέκαθεν δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης και θέλουν προσοχή. Θα κάνω μια παράλειψη σήμερα όμως και θα ποντάρω στη Φενερ. Ο Περέιρα έφυγε, νέος προπονητής και πιο φιλόδοξες βλέψεις φέτος για τίτλο. Ήττα στην πρεμιέρα για τη Φενέρ και απέναντι στα κασέρια η νίκη είναι μονόδρομος. Καλή παράδοση, καίγεται για βαθμούς η γηπεδούχος ομάδα και ο άσος είναι κολώνα για μένα.

Για να πάμε στην αγαπημένη Βραζιλία και τον άσο της Βιτόρια. Η Αμέρικα Μινέιρο είναι ο σάκος του μποξ στο τωρινό πρωτάθλημα και δεν σώνεται.. Ξεχάστε το. Κακή ομάδα, όποιος θα αφήνει βαθμούς σε αυτή την ομάδα απλά είναι άξιος της μοίρας του. Η Βιτόρια δεν έχει ξεκινήσει καλά, θα το παλέψει για να σωθεί και τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα δώσει χαρά στο κοινό της και σε εμάς που θα την ποντάρουμε. 1.70 στο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ

Τα ξαναλέμε πάλι όταν θα υπάρξει καλό πρόγραμμα. Προσεχτικά τα βηματά μας τώρα στις αρχές. Υπομονή, προσοχή στις κάβες σας και θα έρθουν και οι ευκαιρίες. Βιαστικές κινήσεις δεν θέλω.

Τα σέβη μου

Μπορείτε να παίξετε τις επιλογές της στήλης μας και τα ειδικά ΕΔΩ

Υ.Γ.1. Και μια ακόμα προσωπική εκτίμηση;; Φέτος θα είναι η χρονιά του φίλου μου του Φαλκάο. Θα τρίβουν τα μάτια τους οι προηγούμενες ομάδες που δεν ήθελαν να τον κρατήσουν.

facebook

betfighter
Betfighter
28/08/2016 — 09:36 π.μ.
Φενέρ - Καισερισπορ 11.4
3-3
Βιτόρια Μπαια - Αμέρικα Μινέιρο 11.7
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.38 119
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ