Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Πρεμιέρα με ασιατικό

Καλή αρχή να έχουμε και πάνω απ’ όλα καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Αργήσαμε λίγο φέτος, είναι η αλήθεια αλλά η ομάδα χρειαζόταν ξεκούραση. Έρχεται δύσκολη χρονιά και οι μηχανές θα είναι στο φουλ για καιρό. Η ομάδα του anti-booker.com θα είναι για άλλη μια σαιζόν ακόμα πιο δυνατή και μοναδικό στόχο έχει... το πρωτάθλημα. Είμαστε ενισχυμένοι και φέτος και θα το διαπιστώσετε τις επόμενες 2-3 βδομάδες όταν και ότι το Team θα είναι στις επάλξεις.

Ας κάνουμε αρχή με την Αγγλία. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας και θα δηλώσω πως το πρόγραμμα, ιδιαίτερα στις χαμηλότερες κατηγορίες, δεν εμπνέει καθόλου. Πιθανότατα θα χρειαστούμε ακόμα δύο με τρεις βδομάδες για να έχουμε σαφή εικόνα των ομάδων και ουσιαστικά αυτή τη βδομάδα θα κάνουμε ένα μεγαλοπρεπές πάσο.

Το μόνο σημείο που θα κρατήσουμε από το νησί είναι το Χ2 της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ δεν θα υποστεί δεύτερη σερί ήττα και σίγουρα το καμπανάκι από την Μπέρνλι ήχησε για τα καλά στα αυτιά των παιχτών των κόκκινων. Περιμένω το Γερμανό να κατεβάσει μια προσεχτική ομάδα στην άμυνα, καθώς τα 5 γκολ παθητικό σε δύο αναμετρήσεις, σίγουρα του έχουν γίνει μάθημα. Η Τότεναμ δεν δείχνει την περσινή φρεσκάδα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και η ισοπαλία ενδεχομένως να ταιριάξει γάντι και στις δύο ομάδες.

Η δυάδα μας θα κλείσει με το παιχνίδι Νάπολι-Μίλαν στο Σαν Πάολο. Ο άσος του 1.65 είναι απλά αστείος και δεν μπορούμε παρά να τον κοντράρουμε. Η Μίλαν με τον Μοντέλα στον πάγκο θα είναι σίγουρα βελτιωμένη. Αντίθετα οι Ναπολιτάνοι, μετά τη φυγή του Ιγκουαίν δείχνουν σαφώς μπερδεμένοι και αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα. Η Μίλαν μπορεί να σκοράρει και να βάλει ζόρικα στους γηπεδούχους. Για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν με το Χ2 που πληρώνει εξαιρετικά, το ασιατικό χάντικαπ του διπλού με (+0.5,+1.00) είναι επίσης συμφέρον στο 2.05. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ακόμα και αν η Μίλαν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά το μισό μας ποντάρισμα επιστρέφεται.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Η sportingbet.gr ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ τις προσφορές και εμείς θα είμαστε εδώ για οτιδήποτε προκύψει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!
antibooker
Antibooker
27/08/2016 — 05:23 π.μ.
Τότεναμ - Λίβερπουλ Χ2(ΔΕ)1.6
1-1
Νάπολι - Μίλαν 2(+0.5, +1.00)2.05
4-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.28 131.2
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.