Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

To ποδαρικό και ο στόχος

Μετά από μια περίοδο αρκετής ξεκούρασης και ένα κερδοφόρο καλοκαίρι, η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ της σελίδας είναι και πάλι εδω. Επιστρέφει δυναμικά, με ένα μεγάλο χειμώνα μπροστά και όχι μόνο. Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε και το στόχο της στήλης, ώστε να ενημερωθούν τυχόν νέοι αναγνώστες και φυσικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στην πορεία. Η μπάνκα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω είναι ο απόλυτος κριτής και γι΄ αυτό η πορεία της στήλης μπορεί να αξιολογηθεί μακροπρόθσμα και μόνο. Υπάρχει όμως και εναλλακτική λύση για όσους δεν προτιμούν τα μονά αποδεκτά. Το σημείο της ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ μπορεί να συνδιαστεί με άλλα γεγονότα και να αποτελέσει τη βάση για οποιοδήποτε παρολί. Πάμε τώρα να δούμε για το πως θα κάνουμε ποδαρικό τη νέα αυτή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει αισίως στην 3η αγωνιστική πριν καλά καλά βγει ο Σεπτέμβρης και η Λίβερπουλ επισκέπτεται για 2η φορά μέσα σε δύο βδομάδες το βόρειο Λονδίνο. Η πρώτη επίσκεψη συνδιάστηκε με θρίαμβο και μεγάλο διπλό απέναντι στην Άρσεναλ. Σήμερα σειρά παίρνει η αναμέτρηση κόντρα στην και φέτος φιλόδοξη Τότεναμ. Τα σπιρούνια έκαναν σχετικά καλή εκκίνηση με ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη δυνατή φέτος Έβερτον και συνέχισαν με εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Σήμερα εχουν σαφώς δυσκολότερο έργο κόντρα στην ομάδα του Κλοπ. Η Λίβερπουλ προέρχεται από ισχυρή σφαλιάρα και ήττα 2-0 από την Μπέρνλι, αποτέλεσμα που προσγείωσε απότομα τους φίλους της ομάδας μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας. Ενδεχόμενη ήττα θα πνίξει για άλλη μια χρονιά τη Λίβερπουλ στην εσωστρέφια πριν καλά καλά μπει ο Σεπτέμβρης. Για το λόγο αυτό η στήλη περιμένη την ομάδα του Κλοπ να βρει τα αποθέματα να αντιδράσει μετά την ήττα με κάτω τα χέρια και να διεκδικήσει στα ίσα αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Για να συμβεί αυτό πρέπει φυσικά να σκοράρει και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα έδειξε στο δύο πρώτα παιχνίδια της σαιζόν πως έχει, για άλλη μια χρονιά, πρόβλημα στην άμυνα με πέντε γκολ παθητικό σε δύο παιχνίδια. Ο Σακχό είναι εκτός και με παίχτες τύπου Ματίπ το πρόβλημα δύσκολα θα λυθεί. Είναι περιττό να αναλύσουμε την ποιότητα της Τότεναμ από τη μέση και μπροστά οπότε συμπερασματικά, οι κόκκινοι δεν θα φύγουν από το Λονδίνο χωρίς να μαζέψει ο Μινιολέ την μπάλα από το πλεκτό.

Το αμφισκόρ στην αναμέτρηση θα είναι η πρώτη επιλογή της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα προσφέρεται στο www.stoiximan.gr στο 1.70 και θα αποτελέσει την επιλογή μας για σήμερα.


basiki_protasi
Βασική Πρόταση
27/08/2016 — 09:27 π.μ.
Τότεναμ - Λίβερπουλ Γκολ-Γκολ1.7
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.7 170
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.