Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ξεκούραση με ΠΡΟΣΗΜΟ ΘΕΤΙΚΟ..

31 Ιουλίου 2016 και ήρθε η ώρα για να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες. Μια ακόμα στοιχηματική σεζόν για αυτή τη γωνία έκλεισε με θετικό πρόσημο (κοντά στις 500 μονάδες) με συνέπεια, υπομονή και προπαντώς ΠΛΑΝΟ.

Απο το Σεπτέμβρη μέχρι τον Ιούνιο σταθήκαμε εξαιρετικά, μιας και δεν είναι καθόλου εύκολο για σχεδόν δέκα μήνες να παίζεις μπάλα με μπάνκα και στο τέλος το ταμείο να είναι συν. Δεν είναι κουτοί οι επαγγελματίες του είδους μας που ποντάρουν με αέρα κοπανιστό. Εύκολα εκτίθεσαι. Τέλος πάντων. Εσείς είστε οι καλύτεροι κριτές και εσείς αποφασίζετε ποιον διαβάζετε και τι τελικά παίζετε.

Επειδή όμως τα λέμε όλα εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είμαστε on air , πέρα απο αυτό το διάστημα που πήγαμε πολύ καλά, εξαίρεση αποτέλεσε το Euro που δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος απο την πορεία μας. Εκεί κράτησε την σημαία ψηλά ο φίλος μου ο Anti με επιδόσεις τρομερές ίσως και τις καλύτερες πανελλαδικά. Και δεν το λέω τυχαία, η μπάνκα του είναι η καλύτερη απόδειξη.

Εμείς θα τα ξαναπούμε προς τα τέλη του μήνα για τη νέα μας στοιχηματική περιπέτεια. 500 μονάδες κέρδος φέτος, του χρόνου πάμε για ακόμα καλύτερα πράγματα. Θα ξεκουραστούμε αυτές τις μέρες, θα αδειάσουμε την σκέψη μας ώστε να μπούμε δυναμικά και τη νέα στοιχηματική χρονιά.

Μια χρονιά με νέες ιδέες, νέο διαγωνισμό με ακόμα πιο πλούσια δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις. Το Anti- booker ανεβαίνει συνεχώς χάρη σε εσάς και θα ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Να περάσετε όμορφα, να κάνετε τις βουτιές σας και προπαντώς θετική σκέψη..

Τα σέβη μου.

facebook


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ