Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Επιστροφή με άσο!

Καλημέρα φίλοι μου. Με το σικέ πραξικόπημα στην Τουρκία δεν θα ασχοληθώ. Η φασούλα είχε λίγο σασπένς στην αρχή αλλά το 2 ημιχ./ 1 τελικό επιβεβαιώθηκε. Μάλλον από τη Λειβαδιά είναι ο Ερντογάν και δεν το είχαμε καταλάβει.

Μετά από περίπου μια βδομάδα όπου και καμαρώναμε την μπάνκα μας από τα κέρδη που αποκόμισε στο ΕURO είμαστε εδώ και πάλι. Θα το πάμε πολύ χαλαρά ως το τέλος του μήνα. Το πράγμα θέλει προσοχή αφού η ζημιά δεν αργεί να γίνει και τα παιχνίδια αυτής της περιόδου προσφέρονται για ζημιά.

Το μοναδικό ματσάκι που θα ποντάρουμε σήμερα θα είναι ο άσος της Νόρκεπινγκ. Η ομάδα κυνηγάει τη Μάλμε που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξεκίνησε με διπλό μετά την διακοπή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι πανέτοιμη να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στην πολύ αδύναμη εκτός έδρας Έστερσουντ. Από την άλλη, η Νόρκεπινγκ είναι πανίσχυρη στο σπίτι της, έχει μόνο μια ισοπαλία από την αρχή του πρωταθλήματος και θα είναι έκπληξη αν σήμερα κολλήσει κόντρα στην μέτρια αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Νόρκεπινγκ αφού σε δύο παιχνίδια δεν έχει καν δεχτεί γκολ από την Έστερσουντ, έχοντας μάλιστα πετύχει δύο νίκες και έξι γκολ.

Αυτά τα ολίγα λοιπόν και για ότι προκύψει θα τα πούμε από το γνωστό μέρος.


antibooker
Antibooker
16/07/2016 — 02:36 π.μ.
Νόρκεπινγκ - Έστερσουντ 11.8
3-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.8 216
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.