Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΠΛΑΝΟ - Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ.

Τις καλησπέρες μου. Απο χθες έχουμε καινούρια πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι η Πορτογαλία του Κριστιάνο και τους δικού μας Φερνάντο Σάντος. Σεμνά και ταπεινά, με οδηγό συγκεκριμένο πλάνο και πρόγραμμα η Πορτογαλία βγήκε απο τα ποδοσφαιρικά μνημόνια. Μέσα στο σπίτι των Γάλλων παρέδωσε ψυχή και κατέκτησε την κούπα.

Τι και αν ο Κριστιάνο αποχώρησε κλαίγοντας; Με το γκολ - όνειρο του Έντερ ένας λαός χαμογέλασε και ξέχασε για λίγο τα καθημερινά του προβλήματα. Συγκινητικός ο Ρονάλντο, πραγματικός αρχηγός έδωσε απαντήσεις σε όσους τον έκραζαν απο την αρχή της διοργάνωσης. Πολλοί που τον κορόιδευαν στην αρχή, χθες τον αποθέωναν στη χώρα που έχουμε μαθεί καλά τι εστί και τι σημαίνει κωλότουμπα.

Πλάνο αγαπητοί φίλοι και φίλες. ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ.

Κάτι που αν το είχαν οι πολιτικοί όλου του κόσμου , τώρα θα είμασταν πολύ καλύτερα. Ο Σάντος που έφυγε σαν κυνηγημένος απο τη χώρα μας, απο χθες το βράδυ είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Σπουδαία μπάλα δεν έπαιξε. Είχε όμως πρόγραμμα. Μεταμόρφωσε την άναρχη Πορτογαλία σε μια ομάδα που ο καθένας ξέρει τους ρόλους του κρατώντας τα μπόσικα και στα αποδυτήρια.

Στοχηματικά τώρα, η Ζαριά μας χθες δεν βγήκε. Το euro δεν μας πήγε καλά για να τα λέμε όλα. Αντιθέτως ο φίλος μου ο Anti-booker είχε το μεγαλύτερο κέρδος πανελλαδικά στη διοργάνωση ενώ και η βασική μας βγήκε στο συν.

Απο απόψε το βράδυ θα ανέβουν στο σαιτ οι μπάνκες που είχαμε απο Σέπτεμβρη , εκεί όπου η γωνιά μας τα πήγε αρκετά καλά. Και θα κλείσει με κέρδος. Μέχρι τέλος του μήνα θα κινηθούμε χαλαρά. 1-20 Αυγούστου (θα βγουν και οι σχετικές ανακοινώσεις) θα πάρουμε το ρεπό μας όπως κάνουμε κάθε χρόνο με τον Anti-booker βέβαια να δηλώνει παρών στις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λίγκ.

Τελείωσε και ο διαγωνισμός μας με τους νικητές να παίρνουν όμορφα δώρα. Απο Σεπτέμβρη θα επαναληφτεί και τα δώρα θα είναι ακόμα πιο χλιδάτα.

Το Anti-booker ανεβαίνει , και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς.

Καλές βουτιές, και θα τα ξαναπούμε για οτιδήποτε νεότερο προκύψει. Τα σέβη μου

facebook


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ