Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Τελικός με ιδανικό ποντάρισμα

Η μέρα του μεγάλου τελικού έφτασε, η μπάνκα της βασικής μας στήλης είναι οριακά κερδισμένη και ο μεγάλος τελικός θα κρίνει αν η διοργάνωση θα κλείσει με την μπάνκα ίσα βάρκα ίσα νερά ή με ένα καλό κέρδος.

Στο Παρίσι φυσικά, η διοργανώτρια Γαλλία θα προσπαθήσει να διατηρήσει την παράδοση που έχει χτύσει, καθώς κατακτά κάθε διοργάνωση που γίνεται εντός έδρας. Η ιστορία έχει γραφτεί ξανά με την κατάκτηση του Euro το 1984 και του Μουντιάλ το 1998. Θα τριτώσει το καλό για τους Γάλλους; Η απάντηση θα δοθεί σήμερα.

Αυτό που η στήλη μπορεί να πει με σιγουρια, είναι πως θα γίνει ένα πολύ σφυχτό παιχνίδι με αμφότερες τις ομάδες να είναι προσεχτικές. Η Πορτογαλία ούτως η άλλως είναι μια ομάδα που δίνει έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία. Επειδή μιλάμε όμως για τελικό, μην εκπλαγείται αν δείτε παρόμοια προσέγγιση και από την μεριά των Γάλλων. Σίγουρα δεν θα βγουν στο ξέφωτο αφήνοντας την άμυνά τους απροστάτευτη.

Το ποντάρισμά μας λοιπόν έχει να κάνει με το σφιχτό παιχνίδι που δεδομένα οι δύο ομάδες θα επιχειρήσουν στην αρχή της αναμέτρησης. Το να μην μπει κάποιο τέρμα πριν το 36ο λεπτό της αναμέτρησης πληρώνει εξαιρετικά και πρόκειται για το ιδανικό ποντάρισμα για έναν τελικό. Θα το τιμήσουμε.


basiki_protasi
Βασική Πρόταση
10/07/2016 — 04:50 π.μ.
Πορτογαλία - Γαλλία Γκολ μετά το 361.86
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 1.86 111.6
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 14 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.