Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

To ΒRexit, τα νοκ άουτ και το ΑΧΑΣΤΟ χαρτί

Το διήμερο ρεπό τελείωσε και έχουμε επιστροφή στη δράση λοιπόν εν μέσω των πολιτικών εξελίξεων για το Brexit. Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις, θα ήθελα να πω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού για την ώρα, ούτε για τους Έλληνες που μένουν στη χώρα αλλά ούτε για αυτούς που κατοικούν (σπουδάζουν ή εργάζονται) στο νησί, όπως ο γράφων. Το σίριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια και πιθανώς να υπάρξουν ανατροπές. Η συντέλεια του κόσμου σίγουρα δεν ήρθε ακόμα.

Πάμε τώρα στα σημερινά.

Πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Ελβετία και Πολωνία. Οι Πολωνοί είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες τις διοργάνωσης ως τώρα. Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία παρουσιάζουν ένα συμπαγές σύνολο μέχρι τώρα, με φοβερή ποιότητα στον άξονα (πρωτεργάτης ο Κριχόβιακ) αλλά και στα άκρα. Έδειξαν τις ικανότητές τους στα σχετικά εύκολα παιχνίδια με Β. Ιρλανδία και Ουκρανία αλλά και στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία. Οι Ελβετοί είναι σαφώς ένα υπολογίσιμο εμπόδιo για τους Πολωνούς, που είναι όμως το ξεκάθαρο φαβορί. Εκτιμώ πως η Πολωνία θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και εύκολα ή δύσκολα ένα γκολ θα έρθει. Το να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι είναι επίσης στις επιλογές μας, καθώς το μεγάλο κανόνι έχει σιγήσει και φυσικά κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα του. Πολύ πιθανό σκορ είναι το 0-1. Για όσους θέλουν να φανούν περισσότερο συντηρητικοί και δεν θέλουν να ρισκάρουν με το διπλό, το να κερδίσει η Πολωνία τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα πληρώνει εξαιρετικά και θα αποτελέσει την κύρια επιλογή μας.

Από εκεί και πέρα ο άσος της Ουαλίας είναι καλή περίπτωση, μιας και η διαφορά έγκειται καθαρά στο όνομα Γκάρεθ Μπέιλ. Η Β. Ιρλανδία έχει πάνω κάτω ίδιο στυλ με τους Ουαλούς, όμως είναι ξεκάθαρο πως παίχτες σαν τον Μπέιλ, τον Ράμσεϊ  και τον Άλεν θα κάνουν τη διαφορά.

Κλείνουμε με το μεγάλο ματς της ημέρας. Η καλύτερη ίσως ομάδα της φάσης των ομίλων Κροατία, αντιμετωπίζει την Πορτογαλία σε ένα ματς που ο δάσκαλος Φερνάντο καλείται να παίξει τα ρέστα του. Δεν θα παρασυρθώ ώστε να πάω με το ρεύμα του φαβορί. Την Πορτογαλία την είδαμε μέχρι τώρα σε ματς που έπρεπε να κάνει αυτή κουμάντο. Σήμερα θα τη δούμε πώς μπορεί να παίξει και τί μπορεί να καταφέρει όταν τον αέρα του φαβορί τον έχει ο αντίπαλος. Σίγουρα θα γίνει μεγάλο ματς στο Φελίξ Μπολάρ της Λανς. Θα έχω την τύχη να βρίσκομε στην πόλη από πολύ νωρίς και θα σας μεταφέρω το κλίμα.

Εν ολίγοις, οι επιλογές μας περιορίζονται στο πρώτο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία. Επιπλέον, σαν ένα μακροπρόθεσμο ποντάρισμα, που θα διαρκέσει στη συγκεκριμένη φάση των νοκ άουτ, η πρόκριση της Πολωνίας συνδιαζώμενη με αυτές της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Βελγίου μοιάζουν στα μάτια μου άχαστες.


antibooker
Antibooker
25/06/2016 — 03:24 π.μ.
Ελβετία - Πολωνία 2 σε ένα ημίχ.1.9
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
83 1.9 157.7
antibooker
Antibooker
25/06/2016 — 03:24 π.μ.
Ελβετία - Πολωνία Πρόκριση Πολωνία1.75
win
Ουγγαρία - Βέγιο Πρόκριση Βέλγιο1.25
win
Γερμανία - Σλοβακία Πρόκριση Γερμανία1.14
win
Γαλλία - Ιρλανδία Πρόκριση Γαλλία1.14
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
155 2.84 440.65
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 37 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 40 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.