Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Μέρα για ΔΥΝΑΤΟ ποντάρισμα

Μέρα με πολύ μεγάλη έκπληξη η χτεσινή. Όπως είχαμε πει και στην ανάλυσή των ομίλων πριν αρχίσει η διοργάνωση, η Ισπανία έχει δύσκολο όμιλο και πιθανότατα θα αποχαιρετήσει νωρίς καθώς ο κύκλος της μεγάλης αυτής ομάδας με τον Ντελ Μπόσκε στον πάγκο έχει πιθανότατα κλείσει. Μένει ο Κόντε και οι παίχτες τους να πάρουν την πρόκριση και να επιβεβαιώσουν αυτό που πάνω κάτω είχαμε περιγράψει.

Κατά τα άλλα ο δάσκαλος Φερνάντο παίρνει σήμερα τη νίκη και την πρωτιά, καθαρίζει το Βέλγιο και έχει ανοιχτό το δρόμο για τον μεγάλο τελικό. Είδωμεν..

Σήμερα το πρόγραμμα έχει επίσης τέσσερα ματς όμως εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με ένα. Στις 22.00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει τη Σουηδία και οι Βέλγοι μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας δεν έχουν πάρει ακόμα την πρόκριση παρά τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Ιρλανδία. Σήμερα θέλουν να δώσουν για τα καλά απαντήσεις και φυσικά να καθαρίσουν την είσοδο στην επόμενη φάση. Η Σουηδία με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα είναι απογοητευτική και θεωρώ πως δεν έχει κανένα μέλλον στη διοργάνωση. Η ομάδα του Ζλάταν έχει μεγάλη δυσκολία στο γκολ ενώ κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών είναι σχεδόν βέβαιο πως οι Βέλγοι θα κάνουν πολλές φάσεις για γκολ.

Οι Βέλγοι επιπλέον δεν μπορούν να παίξουν κανένα παιχνίδι όσον αφορά τη θέση που θα πάρουν αφού ακόμα και με ισοπαλία πάλι είναι σίγουρα δεύτεροι και όπως είπαμε αρχικά θα βρουν στους 16 την Πορτογαλία.

Το ποντάρισμά μας θα είναι στο διπλό και θα είναι δυνατό. Θα ποντάρουμε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πονταριστεί από τη στήλη ως τώρα στη διάρκεια της διοργάνωσης και ελπίζουμε ο Ντε Μπρούιν και η παρέα του να μας δικαιώσουν.

Είμαι ήδη στη Λιλ για την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ιρλανδία και οτιδήποτε προκύψει θα σας κοινοποιηθεί στο γνωστό μέρος.


antibooker
Antibooker
22/06/2016 — 03:12 π.μ.
Σουηδία - Βέλγιο 21.85
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
210 1.85 388.5
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.