Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ξεκάθαρες ΕΠΙΛΟΓΕΣ απόψε!!

Τις καλημέρες μου.. Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο και αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε τις ομάδες που θα προχωρήσουν στο τουρνουά. Επίσης θα δοθεί και το τρίτο δώρο του διαγωνισμού μας και απο το Σάββατο και μετά μπαίνουμε στη τελική ευθεία. Βέβαια μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα και τώρα μιας και υπάρχει και δώρο για όσους αποφασίσουν να πάρουν μέρος και στη φάση των 16.

Για πάμε στο ψητό. Οκ, οι Πορτογάλοι έρχονται απο δυο ισοπαλίες όμως τώρα το θέμα είναι ξεκάθαρο. Αν δεν κερδίσουν και την Ουγγαρία θα μιλάμε για γκέλα ολκής και η προκριση θα αποτελέσει όνειρο θερινής νυκτός. Τεράστια αποτυχία αν όντως συμβεί. Στη Πορτογαλία ήδη έχουν ξεκινήσει οι μουρμούρες για Σάντος και Κριστιάνο και πιστεύω οτι με το καλό ή με το κακό θα κερδίσει σήμερα η Πορτογαλία. Περιμένω τον Κριστιάνο πιο σοβαρό , πιο αποφασισμένο στη τελική προσπάθεια και τους Ίβηρες να δίνουν απαντήσεις.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα με αποσχολήσει είναι το Ιταλία - Ιρλανδία. Οι Ιταλοί πρώτοι , οι Ιρλανδοί θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να περάσουν στην επόμενη φάση. Φιλικές οι σχέσεις θεωρώ οτι οι Ιταλοί θα κάνουν τα στραβά τα ματιά και θα βοηθήσουν τα φιλαράκια τους. Ο Κόντε θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, θα ξεκουράσει παίχτες και η μη ήττα των Ιρλανδών πληρώνει 1.60.

Ξεκάθαρα πράγματα απόψε αγαπητοί φίλοι και φίλες και θα ανεβάσω ποντάρισμα. Το κίνητρο είναι υψηλό και θα στηριχτώ πάνω σε αυτό.

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε. Δυο μέρες ξεκούραση και τα ξαναλέμε πάλι το Σάββατο το πρωί και πάλι με Euro όπου μπαίνουμε στα βαθιά και στα δυνατά παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες και ανούσιες αναμετρήσεις. Έτσι όπως έκαναν το σύστημα της πρόκρισης λογικό είναι να χάλασαν την διοργάνωση. Προσωπικά δεν το έχω ευχαριστηθώ καθόλου το Euro μέχρι τώρα, όμως απο εδώ και πέρα ξεκινάει η ουσία και η σωστή διοργάνωση.

Τα σέβη μου.

facebook
betfighter
Betfighter
22/06/2016 — 11:19 π.μ.
Ουγγαρία - Πορτογαλία 21.44
3-3
Ιταλία - Ιρλανδία Χ2(Δ)1.6
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 2.3 161.28
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 30 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 33 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 33 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 33 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 33 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.