Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Χαμός στο 2ο όμιλο!

Καλημέρα σας φίλοι μου. Μια μέρα ρεπό με έναν αδιάφορο όμιλο ήταν ότι έπρεπε για να καθαρίσει και το μυαλό από το μέγα κάζο που μας προσέφερε ο Ρονάλντο σε εμάς και όλο τον πλανήτη. Προχωράμε σήμερα στον δεύτερο όμιλο και το ξεκαθάρισμα του. Μιλάμε για ίσως τον πιο πολύπλοκο όμιλο με όλες τις ομάδες να έχουν ελπίδες και σήμερα προμηνύεται χαμός. Θα ρισκάρω σε δυνατές αποδόσεις και πάμε να τα δούμε αναλυτικά.


Στο Σλοβακία-Αγγλία το σίγουρο είναι ότι και οι 2 θα ψαξουν τη νίκη που πιθανότατα θα φέρει πρωτιά. Το Χ φέρνει μεν λογικά την πρόκριση αλλά ειδικά οι Αγγλοι που έχουν επικριθεί πολύ, δεν θέλουν να δου τους Ουαλούς να τους προσπερνούν με πιθανή νίκη τους. Θεωρώ ότι θα δούμε καλο παιχνίδι και θα περάσει το line των 2,5 γκολ που πληρώνει τουλάχιστον προκλητικά. Οβερ λοιπόν από εδώ.

Στο άλλο ματς ανάμεσα σε Ρωσιά και Ουαλία, οι Ρώσοι θέλουν μόνο νίκη για να μπουν στην τριάδα και σίγουρα θα ανοιχτούν. Πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν ένα γκολ στους Ουαλούς αλλά και οι τύποις φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν δίχτυα σε κάποια αντεπίθεση αφού θα βρούν αρκετούς χώρους. Goal goal από εδώ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
20/06/2016 — 10:53 π.μ.
Αγγλία - Σλοβακία over 2.52.55
0-0
Ρωσία - Ουαλία goal-goal2.12
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 5.41 108.12
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ