Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Φινάλε με ντέρμπι και αγγαρεία

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πριν ξεκινήσουμε για τα playoff θα ήθελα να γράψω δύο λόγια για αυτό που είδαμε χτες στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αν γινόταν τέτοια σειρά στην Ευρωλίγκα ή στο ΝΒΑ θα παραμίλαγε όλος ο πλανήτης παίδες. Απίστευτα παιχνίδια που κρίθηκαν όλα στην λεπτομέρεια και την τύχη και κρίμα που δεν θα ξαναδούμε τον Διαμαντίδη στο παρκέ, αφού τέτοιοι παίχτες βγαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια. Μεγάλη ευκαιρία να χτίσουμε και έναν πολιτισμό επιτέλους αφού παράγοντες αλλά και η πλειοψηφία του κόσμου εκατέρωθεν έδειξε πολύ καλά σημάδια!

Στα δικά μας τώρα, αυλαία στα playoff με τα σημερινά παιχνίδια να έχουν κοινή επιλογή αλλά για διαφορετικούς λόγους. Διπλή ευκαιρία του Πανιωνίου με την ΑΕΚ λοιπόν για αρχή, μιας και η Ένωση θα έχει αδειάσει μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ που της στερεί τις πιθανότητες πρωτιάς. Λογικά με αρκετές αλλαγές και με το μυαλό στην ξεκούραση, δύσκολα θα κάνει νίκη σήμερα ενώ ο Πανιώνιος θέλει να μην τελειώσει το μίνι πρωτάθλημα μόνο με ένα βαθμό.

Διπλή ευκαιρία θα επιλέξω και στην Τούμπα όπου παίζεται η πρωτιά. Ο ΠΑΟ θέλει μόνο νίκη και ο ΠΑΟΚ βολεύεται και με την ισοπαλία που θα είναι και ο πρώτος στόχος. Δεν βλέπω να ανοίγεται ο δικέφαλος αφού χωρίς Μπέργκ ο Παναθηναικός είναι ακίνδυνος σε σέντρες, άρα και θα κοιτάξει να κλείσει τον άξονα και το κάθετο παιχνίδι, και θα ψάξει την κόντρα. Χ το πιθανότερο αποτέλεσμα, θα πάω στο Χ2 μόνο και μόνο για καμιά έμπνευση του Λέτο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κακή άμυνα του ΠΑΟΚ από την οποία θα λείπει και ο Τζαβέλλας.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!
fountaristos
Φουνταριστός
31/05/2016 — 08:47 π.μ.
Πανιώνιος - ΑΕΚ 1.36
1-0
ΠΑΟΚ - Παναθηναικός 1.73
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.35 117.64
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ