Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ματς-πρωτιά στο ΟΑΚΑ

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πέρασε και η τέταρτη αγωνιστική των Playoff με ταμείο, πέρασε και ο χτεσινός τελικός του Champions League (κρίμα για τον Σιμεόνε του άξιζε το χτεσινό) και μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη λήξη της σεζόν. Πέμπτη και κρισιμότερη αγωνιστική για το μίνι πρωτάθλημα σήμερα με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ να βγάζει ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά. Πάμε να δούμε τις επιλογές μου για σήμερα.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναικός μπορεί μόνο να κερδίσει τον Πανιώνιο και να περιμένει ισοπαία στο ΟΑΚΑ για να είναι στο χέρι του η κατάσταση. Δύσκολο σενάριο αλλά το καθήκον του λογικά θα το κάνει και χωρίς να δεχτεί γκολ από τον Πανιώνιο που όπως πήγε το θέμα είναι ξεκάθαρα η δυσάρεστη έκπληξη και ο κομπάρσος της διοργάνωσης.No goal λοιπόν.

Στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα σημεία. Η ΑΕΚ έχει την έδρα και ο ΠΑΟΚ την καλύτερη αγωνιστική και φυσική κατάσταση. Με 2 ισοπαλίες ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και ειδικά σήμερα θα δώσει τα πάντα για να μην φύγει χαμένος, και αν μπορεί να πάρει και το ματς καθάρισε. Απρόβλεπτο σημείο λοιπόν, η Ένωση θα ψάξει αναγκαστικά τη νίκη και θα δώσει κενό χώρο που λογικα θα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Στο 2-3 γκολ θα κινηθεί το ματς και αυτή θα είναι και η επιλογή μου.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
29/05/2016 — 12:15 μ.μ.
Παναθηναικός - Πανιώνιος no goal1.6
1-0
AEK - ΠΑΟΚ 2-3 γκολ1.97
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.15 157.6
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ