Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τι άλλο;; Bραζιλία!!

Τις καλημέρες μου. Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας θα έχει την τιμητική του μέχρι την έναρξη του Κόπα Αμέρικα και του Euro. Απο τις 3 Ιουνίου και μετά θα μπούμε και πάλι σε full ρυθμούς με τις δυο μεγάλες διοργανώσεις να καλύπτουν τα πάντα. Βέβαια σε μια Γαλλία που φλέγεται απο το κόσμο που διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα, τι Euro θα γίνει άραγε;; Προσθέστε και το ISIS και τα ενδεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα , το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Είδωμεν. 

Στη Γαλλία ο κοσμάκης είναι στο πόδι και διαμαρτύρεται. Εμείς εδώ άραγε τι κάνουμε; Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει τι μας περιμένει. Δε βαριέσαι. Social media, κουτσομπολιό, και να μάστε καλά. Ο καθένας παίρνει οτι του αξίζει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αφήνω τις παραπληρωματικές σκέψεις σε εσάς.

Βραζιλία λοιπον και απόψε και σαφώς το πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο. Τη Πέμπτη πληρωθήκαμε με τα δυο ασάκια να είναι πραγματικά λουκούμια. Η Τιμάο εύκολα την Πόντε Πρέτα, η Ιντερνασιονάλ λίγο πιο δύσκολα με αυτογκόλ. Η χώρα του καφέ θα έχει ευκαιρίες και φέτος και το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή. Αρχές είναι ακόμα και απλά αναμένουμε πωε θα κινηθούν οι ομάδες.

Χαλαρά θα κινηθώ με δυο γκολ - γκολ. Η αγωνιστική είναι δύσκολη, και οι αναμέτρησεις ζόρικες. Ακόμα και η Γκρέμιο δεν θα βγει τόσο εύκολα με την Κοριτίμπα.

Ρεσίφε - Κορίνθιας με τη Τιμάο να διαλύει με τρεις γκολάρες την άμυνα της Πόντε Πρέτα προχθές, όμως στην έδρα της Ρεσίφε δεν θα είναι το ίδιο εύκολα τα πράγματα. Σημείο δύσκολα, αντιθέτως το γκολ - γκολ θα μπει ευχαρίστως στο παιχνίδι μου. Δυνατή έδρα, καλύτερη ομάδα οι φιλοξεονούμενοι, γκολ - γκολ και για όσους παίζουν σκοράκια ρίξτε μια ματιά στο 1-1.

Το ίδιο σενάριο θα κρατήσω και στο Πόντε Πρέτα - Φλαμένκο. Η Φλαμένκο έρχεται απο γκέλα με την Τσαπεκοένσε και θα τα δώσει όλα για επιστροφή και πάλι στις νίκες. Οι γηπεδούχοι δαγκώνουν στην έδρα τους και δύσκολα θα μείνουν για δεύτερο σερί παιχνίδι στο μηδέν. Και εδώ το αμφισκόρ στο 1.87 είναι καλό.

Με μια δυάδα λοιπον για απόψε χαλαρά και μεσοβδόμαδα αν προκύψει κάτι καλό εδώ είμαστε. Υπομονή μιας και σε λίγες μέρες θα έχουμε πολύ δουλειά και θέλω να πιστεύω καλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Οι πιστοί φίλοι της στήλης γνωρίζετε οτι στη χώρα του καφέ είμαι fan της Σάο Πάολο. Μορουμπί και Σάο Πάολο....  

Τα σέβη μου.


betfighter
Betfighter
29/05/2016 — 11:29 π.μ.
Ρεσίφε - Κορίνθιανς Γκολ - Γκολ1.85
0-2
Πόντε Πρέτα - Φλαμένκο Γκολ - Γκολ1.87
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.46 138.38
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.