Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Βγάζει ΣΗΜΕΙΟ η Σουηδία σήμερα!!

Με το πρωτάθλημα της Σουηδίας θα ασχοοληθεί σήμερα η στήλη μας και με την αναμέτρηση της Χέλσινμποργκ με την Γκέτεμποργκ. Τα ευρωπαικά πρωταθλήματα τελείωσαν οπότε απο εδώ και πέρα και μέχρι την έναρξη του Κόπα Αμέρικα και του Euro οι σκανδιναβοί θα έχουν την τιμητική τους με τα πρωταθλήματα της Σουηδίας , της Νορβηγίας και την Φινλανδίας να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας λοιπον η Γκέτεμποργκ δεν έχει ξεκινήσει καλά , ωστόσο και φέτος είναι ένα απο τα φαβορί για το τίτλο. Παραδοσιακή δύναμη και η Χέλσινμποργκ δεν έχει κάνει ενθαρυντική εκκίνηση και εκείνη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην ένατη θέση και να θέλει ένα καλό ντεμαράζ νικών για να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, όμως η στήλη μας θα κινηθεί εναλλακτικά με το γκολ - γκολ.

Η Γκέτεμποργκ έχει καλύτερες μονάδες, όμως η Χέλσινμποργκ έχει ισχυρή έδρα και μπροστά στο κοινό της σκοράρει με χαρακτηρηστική άνεση. Αμφότερες διαθέτουν ικανές επιθετικές γραμμές ώστε να μας πληρώσουν. Το γκολ - γκολ το βρίσκουμε στο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ στο 1.65 και θα είναι το βασικό μας χτύπημα για σήμερα.


basiki_protasi
Βασική Πρόταση
29/05/2016 — 07:21 π.μ.
Χέλσινμποργκ - Γκέτεμποργκ Γκολ - Γκολ1.65
1-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.65 198
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.