Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τελικός με 5.40!!

Τις καλημέρες μου. Ρεάλ Μαδρίτης ή Ατλέτικο;; Ισπανικός εμφύλιος με φόντο τη κούπα του CHL. Δύσκολο παιχνίδι για 1 Χ 2 , έτσι θα κινηθώ εναλλακτικά με τα γκολ και με ένα ρισκαδόρικο σενάριο.

Για την Ατλέτικο του Τσόλο τα λέμε απο πέρσι. Ο Αργεντίνος χτίζει ομάδα με καρύδια και νάτος που είναι και πάλι στο τελικό. Πολύ τρέξιμο, κλείνουμε τους χώρους , σκοπιμότητα και όταν δούμε τον αντίπαλο ευάλωτο χτυπάμε στο ψαχνό. Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ με πιο επιθετικό στυλ, και άλλη νοοτροπία με τον Ζιζού στο πάγκο.

Ο Σιμεόνε δεν πρόκειται να ρισκάρει. Μια απο τα ίδια δηλαδή, με κλειστό αμυντικό πλάνο, αδιάκοπο πρέσινγκ και σκληρή τακτική. Θα τα βρει μπαστούνια η Ρεάλ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Για σημείο άκρη δεν βγάζω. Ωστόσο το γκολ - γκολ και το δυαράκι είναι καλή περίπτωση. Όσο παιχνίδι σκοπιμότητας και να δούμε αυτό το ματς με τόσο ποιοτικούς ποδοσφαριστές και απο τις δυο πλευρές δεν γίνεται να πάει στο 0-0. Άντε 1-1 παράταση και μετά πέναλτι. Έτσι το έχω αποκρυπτογραφήσει το ματσάκι. Και το 5.40 να κριθεί το θέμα στα πέναλτι αξίζει.

Τα περισσότερα ΕΙΔΙΚΑ για τον τελικό του CHL παίζουν ΜΟΝΟ εδω

Γιατί αν δούμε παράταση δύσκολο το βρίσκω να παραβιάζουν οι Μαδριλένοι την άμυνα της Ατλέτικο που δέχεται γκολ με αίτηση. Στην άσπρη βούλα μετά και ο πιο τυχερός και ικανός θα το σηκώσει.

Απο ειδικά είναι πολύ διαβασμένοι. Οι κίτρινες κάρτες είναι ψηλά και προτείνω να μην ρισκάρουμε πριν το ματς. Στο live αν κατεβάσουν το line βλέπουμε. Και στα κόρνερ το όβερ 9.50 προσφέρεται χαμηλά οπότε και εδώ περιμένουμε.

Με δυο επιλογές λοιπον και καλή τηλεθέαση. Ο καλύτερος και ο πιο ικανός ας το σηκώσει.

Τα σέβη μου.

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.<<<<< facebook

betfighter
Betfighter
28/05/2016 — 11:23 π.μ.
Ρεάλ - Ατλέτικο Γκολ - Γκολ2
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2 200
betfighter
Betfighter
28/05/2016 — 11:23 π.μ.
Ρεάλ - Ατλέτικο Να κριθεί στα πέναλτι5.4
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 5.4 162
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ