Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Στο Άνφιλντ έχει ευρωπαϊκή κατηφόρα

Καλησπέρα. Το αναμενόμενο έγινε χτες και η Ρεάλ πέρασε στον τελικό. Δεν έπαιξαν σπουδαία μπάλα οι Μαδριλένοι αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο Ζιντάν δείχνει θιασώτης της ιταλικής σχολής, μαθητής του Αντσελότι γαρ και πάμε για έναν τελικό που, αν δεν έχει δραματική εξέλιξη όπως ο προηγούμενος, θα ξεχαστεί σύντομα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κάτι να κρύψουν όσον αφορά την τακτική και σίγουρα το παιχνίδι της 28ης Μαίου θα κριθεί στη μισή φάση.

Πάμε τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να ζήσει άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο Άνφιλντ. Το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού είναι δύσκολα αναστρέψιμο αλλά με όσα έχει κάνει η ομάδα του λιμανιού στην ευρωπαϊκή ιστορία της κανείς δεν πρέπει να αποκλείει τίποτα. Η Λίβερπουλ έχει κάποιες απουσίες που είναι σημαντικές με κυριότερες αυτές των Χέντερσον και Ορίγκι. Παρόλα αυτά ο Κλοπ θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο μιας και ο Εμρέ Τσαν θα είναι στην αποστολή.

Η Βιγιαρεάλ είναι ποιοτική ομάδα και μπορεί να βρει τους χώρους ώστε να κάνει τη ζημιά. Το παιχνίδι θα έχει φάσεις και πιθανότατα περισσότερα γκολ από το πρώτο που τελείωσε 1-0. Τα πολλά τέρματα στην αναμέτρηση πληρώνουν καλά και θα είναι η επιλογή μας. Τα γκολ θα συνδυαστούν με τον άσο, αφού η ομάδα του Κλοπ έχει το πάνω χέρι στην έδρα της. Αν η Λίβερπουλ έχει καλή αμυντική λειτουργία και συγκέντρωση στο ανασταλτικό κομμάτι, η ορμή που της δίνει το Άνφιλντ μπορεί να τη φέρει στο μεγάλο τελικό. Ας ελπίσουμε ότι το ζευγάρι που θα προκύψει δεν θα είναι ακόμα ένας ισπανικός εμφύλιος.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!

antibooker
Antibooker
05/05/2016 — 02:13 μ.μ.
Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ 1 και over 2.52.8
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.8 336
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 45 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 48 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 49 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.