Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Σημεία που πληρώνουν!!

Τις καλημέρες μου. Εuropa League έχουμε απόψε και οι δυο ρεβάνς παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Τα σκορ του πρώτου αγώνα δίνουν άγριο σασπένς και πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε.

Σεβίλλη - Σαχτάρ. Οι Ισπανοί μετά το 2-2 είναι το μεγάλο φαβορί για ένα ακόμα τελικό, και μια ακόμα κατάκτηση.Αν το πάρει και φέτος όπως έγραφα και στο facebook απο του χρόνου οι εταιρίες θα μας την προσφέρουν στο 1.10 για κατάκτηση. 2-2 λοιπον το πρώτο ματς και η Σαχτάρ δεν έχει να σκεφτεί πολλά. Θα κυνηγήσει το γκολ και πιστεύω οτι θα βγάλει τουλάχιστον ένα τέρμα. Ένα κλικ καλύτεροι οι Ισπανοί θα μου κάνει έκπληξη αν δεν βρουν δίχτυα και εκείνοι. Γκολ - Γκολ λοιπον και 1.70 στο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ

Παίξε με τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς. Κάνε εγγραφή και πάρε μπόνους πρώτης κατάθεσης ΕΔΩ

Το ίδιο σενάριο βλέπω και στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ έχασε με 1-0 στην Ισπανία και περιθώρια δεν έχει. Θέλει το γκολ, θα αφήσει κενούς χώρους πίσω και το κίτρινο υποβρύχιο μπροστά δεν αστειεύεται. Το αμφισκόρ και εδώ θα κρατήσω. Το δυαράκι είναι πολύ καλό.

Τα ξαναλέμε πάλι το Σάββατο το πρωί αγαπητοί φίλοι και φίλες, με Σ.Κ που και πάλι παρουσιάζει ενδιαφέρον και έχει δυνατά σημεία. Μείνετε συντονισμένοι και προπαντώς προσοχή την κάβα μας.

Τα σέβη μου.

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.<<<<< facebook


betfighter
Betfighter
05/05/2016 — 10:31 π.μ.
Σεβίλλη - Σαχτάρ Γκολ - Γκολ1.7
3-1
Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ Γκολ - Γκολ2
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 3.4 340
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ