Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Οβελίας με Μεξικό και MLS..

Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη. Υγεία να έχουμε αγαπητοί φίλοι και φίλες και τα υπόλοιπα έρχονται. Εύχομαι αυτή η Ανάσταση να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και πιο ποιοτικούς σε δύσκολους οικονομικά καιρούς. Τα πράγματα είναι περίεργα όμως ας είμαστε αισιόδοξοι και όχι αρνητικοί.

Στα δικά μας τώρα τα στοιχηματικά, έχω ξεχωρίσει ένα όβερ και ένα γκολ - γκολ απο το MLS. Στις 1.00 τα ξημερώματα η Γουαδαλαχάρα είναι το φαβορί με την Ντοράδος όμως οι επιθετικές αρετές και των δυο με οδηγούν στο όβερ.

Στο πρωτάθλημα της Αμερικής οι Γκάλαξι με τον Τζέραρντ στην συνθεσή τους έχουν άλλη ποιότητα φέτος. Δημιουργούν φάσεις, παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και το γκολ το έχουν σε όλες τις αναμετρήσεις τους. Απόψε παίζουν στο Κάνσας σε μια έδρα που παραδοσιακά είναι σκληροτράχηλη. Το γκολ - γκολ μου αρέσει μιας και οι γηπεδούχοι σκοράρουν ενώ και η ποιότητα των φιλοξενούμενων θα φανεί σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Μια δυαδούλα λοιπον για σήμερα και τα ξαναλέμε πάλι με τους επαναληπτικούς του Τσου Λου τη Τρίτη.

Καλή επιτυχία και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πέρα απο στοίχημα έχει πολύ Οβελία και καλή διάθεση το μενού σήμερα.

Τα σέβη μου.

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.<<<<< facebook

betfighter
Betfighter
01/05/2016 — 09:33 π.μ.
Γουαδαλαχάρα - Ντοράδος Όβερ 2.50 Γκολ1.7
2-1
Κάνσας - Γκάλαξι Γκολ - Γκολ1.7
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.89 289
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ