Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Μάχη για το προβάδισμα!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το Κύπελλο επέστρεψε λοιπόν μετά βαίων και κλάδων (χο χο) και θα ολοκληρωθεί κανονικά-τρόπος του λέγειν-. ΑΕΚ-Ατρόμητος σήμερα στο ΟΑΚΑ στη σκιά του σκηνικού Πογιέτ και με Μανωλά στον πάγκο της Ένωσης για το προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού αλλά και του τελικού.


Μονόδρομος για μένα να απόφύγουμε το σημείο όσο και αν έχει η Αεκ τον πρώτο λόγο εξαιτίας ποιότητας και έδρας, αφού και σε περίεργη κατάσταση είναι αλλά και θέματα προπονητή πάντα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά μία ομάδα μέχρι να βρει ρυθμό. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος έκανε φοβερό φότο-φίνις στο πρωτάθλημα με πολλές νίκες και φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ψυχολογία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν τον ημιτελικό και η επιλογή μου θα είναι το 2-3 γκολ σήμερα. Προβλέπεται κλειστό παιχνίδι που θα έχει σκορ όμως και δύσκολα θα ξεφύγει. όλα θα κριθούν στο Περιστέρι και πιθανότερο σκορ το 2-1.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Τα play-off της Super League, η συνέχεια της Euroleague, του Champions League, το φινάλε των μεγάλων πρωταθλημάτων αλλά και το ερχόμενο EURO της Γαλλίας παίζουν στο stoiximan.gr!! Ματς με 0% γκανιότα, 100% Bonus πρώτης κατάθεσης και πολλά άλλα σας περιμένουν, ταυτόχρονα με τη στήριξη στο site μας!! Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ!!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
20/04/2016 — 08:23 π.μ.
ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-3 γκολ2
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2 60
fountaristos
Φουνταριστός
20/04/2016 — 08:23 π.μ.
ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1 σκορ9
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 9 90
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ